• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Selim Kaygusuz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Selim Kaygusuz

@Selim Kaygusuz

0
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Kaygusuz Yaş: 35

Selim Kaygusuz Takip etme Takip Et

Selim Kaygusuz tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar herkese,

DV2026 talihlisiim ve şu an DS-260 formunu dolduruyorum. Fakat özellikle "Public Charge" yani kamuya yük olma kısmı kafamı ciddi şekilde karıştırdı. Aklımdaki birkaç soruyu sizinle paylaşmak istiyorum, özellikle formu tamamlayıp görüşmeye giden arkadaşlar varsa tecrübelerini çok merak ediyorum:

1 Bankada ne kadar birikim göstermek yeterli oluyor?
      2 Sponsor zorunlu mu? Olmadan görüşmeye giren var mı?

Ben formu doldururken eşimle beraber geleceğimizi belirttim ama eşim şu an çalışmıyor. Benim freelance işlerim var ve gelir beyanı yapabiliyorum ama bu durum kamu yükü açısından olumsuz algılanır mı, emin olamıyorum.

Bu arada konuyla ilgili araştırma yaparken greencardturkey . com isimli bir sitede kamu yüküyle ilgili detaylı bir yazıya denk geldim. Tam olarak şu yazıyor: "Kamu Yükü (Public Charge)
      Neden: Memur, başvuru sahibinin ABD’de sosyal yardımlara muhtaç olacağını düşünürse reddeder.
      Riskli davranış: Geliri düşük sponsor, sıfır birikim, iş planı veya ABD’de destekleyici akraba göstermemek."

Ayrıca sitede yazan günlük giderler doğru mu? Buna göre hareket edeceğim ve forumda bunu buldum ama 2018'den kalma. Daha güncel masraf tablosu varsa gönderirseniz sevinirim. Site bağımsız bir kaynak olduğu için buradaki bilgilerin ne kadar güncel ve güvenilir olduğunu merak ediyorum. Açıkcası başka bir güncel kaynak bulamadığım için buraya üye oldum en sonunda.

Ayrıca Green Card görüşmesinde memurun kamu yükü konusuna çok takıldığını ya da hiç sormadığını belirtenler de olmuş. Bu konuda görüşme deneyimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
      Her türlü bilgiye açığım. Şimdiden teşekkür ederim

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Selim Kaygusuz
      Selim Kaygusuz