Bence bir yanlış var tekrar kontrol edin biz aldık
yetişviyana tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba, Mülakat yerini Viyana'ya aldırdım. 3 Eylül'e gün verdiler. Ardından confirme etmemizi istediler. Teşekkür ettik ama ricamız olacak dedik. Tarihi daha erkene istedik. ''14 Ağustos sizin için uygun mu? ''diye dönüş aldık ve Kabul ettik. Bizim sorunumuz 3 çocuğumuzun da aşılarının olmaması. 15, 12 ve 10 yaşlarında. O tarihe kadar eksik aşılarını tamamlamalı yada orada fazlasıyla ödeme yapmalıyız. Acilen otomobilleri satmalıyız nakit temini için. vs vs.
Viyana'da Airbnb evi için tavsiyeniz var mı? 5 kişi için. -
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ATS16 Öncelikle ilgilendiğiniz ve cevap verdiğiniz için teşekkürler. 5 kişilik bir aileyiz. Özellikle çocuklar çok istiyor. Case number bu ay işlemde olan bir numara olduğu için. Eylülden erken mülakat tarihi alma şansımız olur diye düşünüyordum. Çocukların okulları açılmadan halledebilmeyi umuyordum.
-
@onuru Merhaba düzenleme yaptım.
-
Merhaba. Case Number 18xxx. Dosyayı 24 Haziranda Viyanaya taşımak için başvurduk ve 1-2 gün sonra
şeklinde yanıt aldık Bundan sonra ne yapmalıyız. Sizce sıra ne zaman gelir veya gelir mi?