merhaba, oncelikle kazanan herkesi tebrik ederim. benim CN 27k ve Ankara'ya güvenmekten baska bir carem su anlik yok maalesef. sonra tasimayi dusunuyorum. 1 aydir buradaki bircok seyi okudum henuz formumu da doldurmadim sira gelmez diye umudum yok hic ama sormak istedigim bazi sorularim var. lise yillarimda her yil farkli bir lisede okudugum icin lise ve üstü egitim bilgisi sorusunda en son diplomami aldigim liseyi mi girmeliyim nasil ilerlemeliyim, en son acikogretim lisesinden mezun olup universiteyi kazandim ama bu sorudaki lise baslama bitis tarihine ne yazacagimi bilemedim. cunku son lisem acikogretim olmus oluyor orda da son senemi okudum, 1 yil yazsam garip durur. diger okudugum 3 liseyi de yazmali miyim. lise diplomamin asli da su an universitemde. oldu da mulakata cagirildim illa aslini mi isteyecekler, ogrenciligim pasif durumda oldugu icin transkript secenegi bana cok mantikli gelmiyor. bu gibi birkac sorum daha var, her sene cikmiyor ve konu kapaniyordu bu sene kazandim simdi de sorularin icinde boguldum. yardimci olabilecek biri ulasirsa cok sevinirim.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
N
nami tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı