• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. gzde
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

gzde

@gzde

0
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

gzde Takip etme Takip Et

gzde tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

Merhabalar,
      Öncelikle bu foruma katkı sağlayan herkese çok teşekkürler. Eşimle Amerika'ya taşınmayı düşünüyoruz. Bölge, iş, yaşam şartları gibi birçok konuyu aylardır araştırdık tam gitmeye karar verdik ki dün bu forumdan green card / çalışma vizesi başvuru koşullarını okudum ve asıl araştırılması gereken konu hakkında hiçbir şey bilmediğimi farkettim.
      Biz eşimle 1 yıl önce Türkiye'de evlendik. Kendisi Amerikan ve Türk vatandaşı.
      Önümüzdeki ay Chicago'ya gidip iş bakacaktı. Maksimum 2-3 ay ayrı kalırız diye planlamıştık. Benim turist vizem var. İş bulduğunda ben de yanına gidip Amerika'da başvuru yapacaktım.
      Malesef ki Türkiye'de evlendiğimiz için Amerika'da başvuru yapamayacağımı öğrendim.
      -Amerika'da tekrar evlenip başvuru yapmak gibi bir şansımız yok mudur?
      -Yukarıdaki sorum olumsuzsa ve buradan başvuru yaparsak, Amerika'ya gidip çalışabilmem için yaklaşık 1 yıllık süre mi geçmesi gerekecek?
      -Bu 1 yıl içinde ben Amerika'ya turist vizemle gidip 6 ay orada kalabilir miyim? Kalan yaklaşık 6 aylık sürede bana göçmenlik başvurusu sürecinden gelen herhangi bir geçici oturum izni vs olur mu?

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      gzde
      gzde