son günlerde sağlık muaynesiz görüşmeye giren arkadaşlar varmı bangkokta varsa nasıl bi süreç işledi görüşmeye alındınız mı
emirkaanrecberr
@emirkaanrecberr
emirkaanrecberr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@koci merak ettıgım bısey var benımde 3 subatta mulakatım var ve saglık ıcın rapor alıp almama konusunda kaldım sız saglık raporlarınızı tamamlayıp sundunuz mu?
-
mülakat tarihim 3 subat bangkok ıcın verıldı ama ben suan dosyayı gerı ankaraya tasımayı dusunuyorum saglık randevusu aldım tarıhı henuz gelmedı ama sankı bosa kayık cekıyormus gıbı hıssedıyorum ankaraya tasıyabılıyormuyum ve sızce tasısam mantıklı olur mu
emirkaanrecberr tarafından gönderilen son iletiler
-
arkadaslar su gss kayıt onayını almak için siteye giriyorum fakat direk site çıkmıyo nedeni ne bilen varmı acaba
-
son günlerde sağlık muaynesiz görüşmeye giren arkadaşlar varmı bangkokta varsa nasıl bi süreç işledi görüşmeye alındınız mı
-
bangkokta mülakata tercümanla gireceğim forumda tercümanın numarası vardı ama bulamıyorum bilen biri varsa yardımcı olabilirmi?
-
@koci merak ettıgım bısey var benımde 3 subatta mulakatım var ve saglık ıcın rapor alıp almama konusunda kaldım sız saglık raporlarınızı tamamlayıp sundunuz mu?
-
mülakat tarihim 3 subat bangkok ıcın verıldı ama ben suan dosyayı gerı ankaraya tasımayı dusunuyorum saglık randevusu aldım tarıhı henuz gelmedı ama sankı bosa kayık cekıyormus gıbı hıssedıyorum ankaraya tasıyabılıyormuyum ve sızce tasısam mantıklı olur mu
-
@Fatime-İncebaş benımde 3 subata verilmis bangkok icin güncel durumlardan oturu saglık raporunu yınede almayı dusunuyormusunuz ben kararsız kaldım cunku
-
green card talihlisiyim ve sıram 9000 küsürlerde sizce dosyayı taşımalıyım ve taşırsam nasıl bir yol izlemeliyim dosya taşıyan arkadaşlar lütfen bana yazabilirmi