• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Cnk
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    C
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Cnk

@Cnk

2
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Cnk Takip etme Takip Et

Cnk tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme

@beykanuser Ben ve eşimin evraklarını 28 Nisan’da PTT ile gönderdim. 29 Mayısta Case oluşturdular (işleme başladılar) 3 Haziran’da Issued (onaylandı) oldu. Ancak pasaportu geri teslim almak problemli oldu (yeni sisteme geçildiği için). Premium teslimat seçtim, 12 Haziran’da aracı kurum (VFS Global) e-mail gönderdi, pasaportlarınızı UPS ile gönderiyoruz diye, kargo takip numarası bile vermişler. 23 Haziran’a kadar kargoyu takip ettim, bir hareket yok. Konsolosluğu aradım, pasaportlar hala bizde dediler. Karmakarışık bir durum. Ankara’dan İstanbul’a VFS’nin ofisine gittim, 2 saat aradılar ve elden teslim aldım. Sonuç olarak, yeni sistemde paramı ödedim pasaportlar evime gelecek diye emin olmayın.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      C
      Cnk

@serel merhaba. hayır, soyadı değişikliği olmadı. Eşim ve benim vizelerimizi mevcut soyadımızla 2015’de almıştık, süresi dolduğu için yeniledik.

C
      Cnk

Cnk tarafından gönderilen son iletiler

@serel merhaba. hayır, soyadı değişikliği olmadı. Eşim ve benim vizelerimizi mevcut soyadımızla 2015’de almıştık, süresi dolduğu için yeniledik.

C
      Cnk

@beykanuser Ben ve eşimin evraklarını 28 Nisan’da PTT ile gönderdim. 29 Mayısta Case oluşturdular (işleme başladılar) 3 Haziran’da Issued (onaylandı) oldu. Ancak pasaportu geri teslim almak problemli oldu (yeni sisteme geçildiği için). Premium teslimat seçtim, 12 Haziran’da aracı kurum (VFS Global) e-mail gönderdi, pasaportlarınızı UPS ile gönderiyoruz diye, kargo takip numarası bile vermişler. 23 Haziran’a kadar kargoyu takip ettim, bir hareket yok. Konsolosluğu aradım, pasaportlar hala bizde dediler. Karmakarışık bir durum. Ankara’dan İstanbul’a VFS’nin ofisine gittim, 2 saat aradılar ve elden teslim aldım. Sonuç olarak, yeni sistemde paramı ödedim pasaportlar evime gelecek diye emin olmayın.

C
      Cnk

Ben ve eşimin B1/B2 vizeleri 3 Haziran’da Issued oldu ama hala İstanbul Konsolosluğunda bekletiliyor. Premium teslimat seçtim ve “[email protected]“ adresinden 12 Haziran’da e-maille UPS gönderi takip numarası gönderildi. Gönderiyi takip ettiğimde “Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir” yazısı çıkıyor. Pasaportlar konsoloslukta ama UPS takip numarası veriyor. Netice olarak hala işlemleri tamamlanan pasaportumuzu göndermiyorlar ve 30 haziranda uçağım var.

C
      Cnk