Merhaba. Ben ds260 formunu doldururken 16 yaşımdan itibaren bulunduğum adresler kısmına sadece e-devlet üzerindeki ikamet değişikliklerimi yazdım. Ancak erasmus için 9 ay almanya’da yurtta kalmıştım. 2 ay da staj için yurtdışında kaldım. Bunları da belirtmem gerekir miydi? Şuanda ne yapmam gerekiyor formumu mu açtırmalıyım?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
E
elinae tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı AlmakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@gucarslan merhaba. Cevabınızla ilgili bir sorum olacak. Ben ds260 doldurken e-devlet üzerindeki ikamet adres değişikliklerimi girmiştim. Bu sürede erasmus kapsamında 9ay kadar Almanya’da bulundum ama ikamet bilgimde e-devlet üzerinde bir değişiklik olmadığı için bu bilgiyi girmedim. Sizin cevabınızı okuyunca da yanlış mı yaptım diye düşündüm. Bu aşamada formu değiştirmeli miyim?