• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. A.K.A
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

A.K.A

@A.K.A

2
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

A.K.A Takip etme Takip Et

A.K.A tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. DS-260 formu ile ilgili kafamı kurcalayan bir konu var, formu dikkatlice doldurduğumu zannetmeme rağmen, sanırım birkaç yerde ufak tefek hatalar yapmışım. Yada ben yanlış doldurduğu mu zannediyorum. Bunlar;

1. Amerika da yapmak istediğiniz iş kısmına eğitimci olduğum için “Education” yapmışım, bu tanım doğru mudur?
      2. İş tecrübeleri mi yazarken ilçeyi doğru yazmama rağmen nasıl olduysa şehir kısmını yanlış doldurmuşum.
      3. Okuduğum lise ismini yazarken, liseyi Türkçe yazmışım.

Yukarıda ki maddelerden hangisi yanlış ve bunları düzeltmem gerekiyor mu? Eğer düzeltmem gerekiyorsa mülakat zamanıma az kaldığı için formu açtırmadan mülakat aşamasında düzeltsem olur mu? Tecrübeli arkadaşlar bana yol gösterirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      A
      A.K.A

A.K.A tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. DS-260 formu ile ilgili kafamı kurcalayan bir konu var, formu dikkatlice doldurduğumu zannetmeme rağmen, sanırım birkaç yerde ufak tefek hatalar yapmışım. Yada ben yanlış doldurduğu mu zannediyorum. Bunlar;

1. Amerika da yapmak istediğiniz iş kısmına eğitimci olduğum için “Education” yapmışım, bu tanım doğru mudur?
      2. İş tecrübeleri mi yazarken ilçeyi doğru yazmama rağmen nasıl olduysa şehir kısmını yanlış doldurmuşum.
      3. Okuduğum lise ismini yazarken, liseyi Türkçe yazmışım.

Yukarıda ki maddelerden hangisi yanlış ve bunları düzeltmem gerekiyor mu? Eğer düzeltmem gerekiyorsa mülakat zamanıma az kaldığı için formu açtırmadan mülakat aşamasında düzeltsem olur mu? Tecrübeli arkadaşlar bana yol gösterirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

A
      A.K.A
    • RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

Herkese merhaba arkadaşlar;

Mülakat evraklarımdan biri olan, mahkeme kararı ile isim değişikliği/düzeltme davasının kararını İngilizce tercüme etmeme gerek var mıdır? Orjinal hali (Türkçe) ile konsolosluğa götürsem olur mu? Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Herkese iyi forumlar

A
      A.K.A