Herkese merhaba! Ben Enes aranıza yeni katıldım sayılır buradaki herkese yardımları için teşekkür ederim! Sizlere bir sorum olacak dv2026 talihlisiyim ve case number'ım 24xxx. Dosyamı Tayland'a taşıyacağım. Bu sıralama ile Tayland'da mülakat ama şansım yüksek olur mu ve Tayland'da mülakat deneyimi olan arkadaşlarım beni bilgilendirirse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Enes Turgay 0
@Enes Turgay 0
Enes Turgay 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Enes Turgay 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@onuru cevabınız için çok teşekkürler. Yaptığım araştırmalara göre son 10 senedeki verilere bakılınca 24XXX case numarasıyla asyada çağırılma ihtimalim yüzde 80 gibi. Bakalım inşallah süreç hızlı şekilde ilerler ve çağırılırım.
-
Herkese merhaba! Ben Enes aranıza yeni katıldım sayılır buradaki herkese yardımları için teşekkür ederim! Sizlere bir sorum olacak dv2026 talihlisiyim ve case number'ım 24xxx. Dosyamı Tayland'a taşıyacağım. Bu sıralama ile Tayland'da mülakat ama şansım yüksek olur mu ve Tayland'da mülakat deneyimi olan arkadaşlarım beni bilgilendirirse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.