• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. vizealmayacalisan
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    V
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

vizealmayacalisan

@vizealmayacalisan

1
    İtibar
    9
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

vizealmayacalisan Takip etme Takip Et

vizealmayacalisan tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@berika Genel olarak ilk başta gitme amacını soruyorlar herkesin de söylediği gibi. Biriyle gidecekseniz o kişiyi soruyorlar. Genel olarak kendine çok güvenmeyen ve konuşurken çok fazla takılan ne diyeceğini durup düşünen kişiler alamıyor aslında. Örneğin fuara katılmak isteyen biri gideceği fuarın adını tam söyleyemeyip alamadı. Güven vermiyordu kesinlikle. Kendinizden emin durursanız ve Sorulan tüm sorulara kendinize güvenerek en önemlisi de doğru cevaplar verirseniz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Doğruluk ve dürüstlük en önemlisi. Tanıdık vs varsa yakın akrabalarınızdan yine yalan söylenmemeli çünkü görebiliyorlardır bence.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      V
      vizealmayacalisan

vizealmayacalisan tarafından gönderilen son iletiler

@berika Genel olarak ilk başta gitme amacını soruyorlar herkesin de söylediği gibi. Biriyle gidecekseniz o kişiyi soruyorlar. Genel olarak kendine çok güvenmeyen ve konuşurken çok fazla takılan ne diyeceğini durup düşünen kişiler alamıyor aslında. Örneğin fuara katılmak isteyen biri gideceği fuarın adını tam söyleyemeyip alamadı. Güven vermiyordu kesinlikle. Kendinizden emin durursanız ve Sorulan tüm sorulara kendinize güvenerek en önemlisi de doğru cevaplar verirseniz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Doğruluk ve dürüstlük en önemlisi. Tanıdık vs varsa yakın akrabalarınızdan yine yalan söylenmemeli çünkü görebiliyorlardır bence.

V
      vizealmayacalisan

Merhaba. Pasaportumu teslim alabileceğime dair mail geldi. Ben posta yoluyla teslim almak istiyorum ve adres dolduruyordum İzmir'de yaşıyorum ancak oturduğum Semt çıkmıyor. Bu durumda ne yapmam lazım bilen var mı? Tekrar Ankara'ya gidip elden mi teslim almalıyım? Yoksa bana yakın olan bir semti seçersem sıkıntı olur mu teslimatta?

V
      vizealmayacalisan

@berika biz girdik. sorunuz varsa yazabilirsiniz

V
      vizealmayacalisan

Cevap: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ Herkese merhaba, biz yakın zamanda mülakata girdik Ankara'da. Pasaport teslimini pick up yapmışız. Mailimiz geldi ve oradan izmir giriyoruz ama bizim yaşamız olduğumuz semt çıkmıyor? Bunu yaşayan var mı?

V
      vizealmayacalisan
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Merhaba herkese, biz ds-160 formumuzu doldurup randemuzu almıştık. Şubat ayı gibi. Randevu tarihimiz de 7 ve 8 Temmuz. Yeni açılan sistemden ve siteden yeni haberimiz oldu ve kayıt olduk. Ancak DS 160 formlarımızı yenileyecektik çünkü 7 Haziran'da yunan Adalarından birinde tatil yapacağız ve Yunanistan'dan vize aldık. Eski doldurduğumuz forma göre sadece geçen yıl gittiğimiz yazıyor formu güncelleyerek 7 Haziran tarihinde gideceğimizi de eklemek istemiştik ancak galiba artık yeni sitede DS 160 barkodu değiştirilemiyor. Bu durumda ne yapmalıyız? Bize orada siz bu seyahatinizi belirtmemişsiniz derler mi? Yeniden form doldurup ciktisini alıp elimizde götürmemiz mantıklı olur mu yoksa hiçbir şey doldurmamamız mı gerekiyor? Yeni form doldurup barkodunu hiç bir yere girmezsek sistemden görünüyor mu yeni form doldurulduğu? Bu sıkıntı yaratır mı? kafamız çok karıştı randevumuz iptal olsun istemiyoruz uzun zamandır bekliyoruz yardımcı olursanız çok seviniriz.

Gündem içinde yayımlandı
      V
      vizealmayacalisan