• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Atahan Nalçabasmaz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 1
    • İleti 4
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Atahan Nalçabasmaz

@Atahan Nalçabasmaz

5
    İtibar
    13
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Atahan Nalçabasmaz Takip etme Takip Et

Atahan Nalçabasmaz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Macaristan Turist Vize Basvuru Sureci

@ATS16
      Tekrardan merhabalar,

Randevumu aldim, islemlerimi ilerlettim. Tekrardan yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.

Macaristan'da bugun itibariyle en erken randevu tarihi 4 Eylul olarak gozukmekte.

Bilginize.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      A
      Atahan Nalçabasmaz
    • Macaristan Turist Vize Basvuru Sureci

Herkese merhaba,

Su anda Macaristanda ikamet etmekteyim. Burada yuksek lisansim devam etmekte ve ayni zamanda uluslarasi bir amerikan firmasinda calisiyorum. Bu sebeple bu ulkede su anda oturumum bulunmakta. Budapesteden turist vizesine basvurmayi planliyorum fakat aklimi karistiran birkac sorum hakkinda fikrinizi almak istiyorum.

Abim greencard kazandi ve bu yaz tasiniyorlar. Bu durumu da goz onunde bulundurdugumuzda;

• Turistik ziyaretimde sponsorumun abim olmasi herhangi bir devavantaj yaratir mi?
      • Eger bu bir dezavantaj ise hesabimda gostermem gereken paranin ne kadar suredir hesabimda oldugu onemli bir bulgu mudur? (En yakin tarihe randevu almak istiyorum ve hesaba yeni giris yapmis bir para olacak)
      • Butun belgeleri sunup vizeden kabul almam halinde pasaportun vizeyle elime ulasmasi ortalama kac gun almakta?
      • Son olarak da, daha once Budapestede vize mulakatina giren biri var ise, mulakatta ne tarz sorular soruyorlar? Vize konusunda insanlari zorluyorlar mi? Goz onunde bulundurup dikkat etmem gereken bir konu var midir?

Simdiden vaktiniz icin tesekkur ederim.

A
      Atahan Nalçabasmaz

Tekrardan merhabalar,

Daha once Macaristandan basvuru yapan var midir acaba? Yok ise diger sorular hakkinda desteginizi bekliyorum.

A
      Atahan Nalçabasmaz

@ATS16
      Tekrardan merhabalar,

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kafamda iki soru daha mevcut, bilginiz dahilinde ise cevaplarınızı bekliyorum.

• Abimin sponsor olamaması durumunda kendi hesabımı göstereceğim. Fakat hesabımda duran düzenli yüklü miktarda para bulunmadığı için, hesabıma yakın zamanda para girişi olmuş olması bir problem yaratır mı? Yani vize randevum sırasında hesaptaki para kısa süredir hesapta diye bir problem yaşar mıyım?

• İkinci sorum ise ds160 ile alakalı. Formun aile bireyleri ile ilgili olan kısımında, Amerika içerisinde aile bireyiniz ya da yakınınız bulunuyor mu sorusu bulunmakta. Bu soruya Abim daha taşınmadığı için hayır olarak cevap verdim. Bunu düzeltmeli miyim sizce yoksa mantık olarak bu şekilde mi devam etmeliyim.

Tekrardan yanıtlarınız için teşekkür ediyorum.

A
      Atahan Nalçabasmaz

Atahan Nalçabasmaz tarafından gönderilen son iletiler

@ATS16
      Tekrardan merhabalar,

Randevumu aldim, islemlerimi ilerlettim. Tekrardan yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.

Macaristan'da bugun itibariyle en erken randevu tarihi 4 Eylul olarak gozukmekte.

Bilginize.

A
      Atahan Nalçabasmaz

@ATS16
      Tekrardan merhabalar,

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kafamda iki soru daha mevcut, bilginiz dahilinde ise cevaplarınızı bekliyorum.

• Abimin sponsor olamaması durumunda kendi hesabımı göstereceğim. Fakat hesabımda duran düzenli yüklü miktarda para bulunmadığı için, hesabıma yakın zamanda para girişi olmuş olması bir problem yaratır mı? Yani vize randevum sırasında hesaptaki para kısa süredir hesapta diye bir problem yaşar mıyım?

• İkinci sorum ise ds160 ile alakalı. Formun aile bireyleri ile ilgili olan kısımında, Amerika içerisinde aile bireyiniz ya da yakınınız bulunuyor mu sorusu bulunmakta. Bu soruya Abim daha taşınmadığı için hayır olarak cevap verdim. Bunu düzeltmeli miyim sizce yoksa mantık olarak bu şekilde mi devam etmeliyim.

Tekrardan yanıtlarınız için teşekkür ediyorum.

A
      Atahan Nalçabasmaz

Tekrardan merhabalar,

Daha once Macaristandan basvuru yapan var midir acaba? Yok ise diger sorular hakkinda desteginizi bekliyorum.

A
      Atahan Nalçabasmaz
    • Macaristan Turist Vize Basvuru Sureci

Herkese merhaba,

Su anda Macaristanda ikamet etmekteyim. Burada yuksek lisansim devam etmekte ve ayni zamanda uluslarasi bir amerikan firmasinda calisiyorum. Bu sebeple bu ulkede su anda oturumum bulunmakta. Budapesteden turist vizesine basvurmayi planliyorum fakat aklimi karistiran birkac sorum hakkinda fikrinizi almak istiyorum.

Abim greencard kazandi ve bu yaz tasiniyorlar. Bu durumu da goz onunde bulundurdugumuzda;

• Turistik ziyaretimde sponsorumun abim olmasi herhangi bir devavantaj yaratir mi?
      • Eger bu bir dezavantaj ise hesabimda gostermem gereken paranin ne kadar suredir hesabimda oldugu onemli bir bulgu mudur? (En yakin tarihe randevu almak istiyorum ve hesaba yeni giris yapmis bir para olacak)
      • Butun belgeleri sunup vizeden kabul almam halinde pasaportun vizeyle elime ulasmasi ortalama kac gun almakta?
      • Son olarak da, daha once Budapestede vize mulakatina giren biri var ise, mulakatta ne tarz sorular soruyorlar? Vize konusunda insanlari zorluyorlar mi? Goz onunde bulundurup dikkat etmem gereken bir konu var midir?

Simdiden vaktiniz icin tesekkur ederim.

A
      Atahan Nalçabasmaz