@crazycells Yok tek problem anne ve babanızın düğünde olmaması ortak banka hesaplarimizda var
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
S
serdon tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
serdon tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@crazycells Yok tek problem anne ve babanızın düğünde olmaması ortak banka hesaplarimizda var
-
Merhabalar ben Amerikalı eşimle 1 ay önce evlendim green card sürecini başlatmadık hala bir kaç sorum var biz düğün yaptık green card sürecini başlattığımızda evlilik kanıtı için düğün fotoları var ama esimin ve benim anne babamiz gelemediler düğüne bu sorun olur mu? benim de anne babam rusiyada