• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. İlayda ilayda
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 3
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

İlayda ilayda

@İlayda ilayda

1
    İtibar
    87
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    3
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Budva Montenegro Yaş: 22

İlayda ilayda Takip etme Takip Et

İlayda ilayda tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

IMG_6512.jpg Öncelikle herkese merhabalar.Sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum.Resimde gözüktüğü gibi belgrad konsolosluğunda 28.01.2026 tarihinde duraklamadan sonra 3 kişilık bir aileye vize basılmış.Bildiğiniz üzere duraklama tarihinden sonra mülakata giren kişiler 221g ile ap ye kaldı.Bu nasıl mümkün olabilir bu konu hakkında herhangi bir fikri olan varmı?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      İlayda ilayda
      İlayda ilayda
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

@ela113 merhaba size mesaj attım bende 2 yıldır karadağ’da yaşıyorum ve green card çıktı iletişime geçebilir miyiz birbirimize bilgi aktarımı yapabiliriz diye düşünmüştüm 🤗🤗

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      İlayda ilayda
      İlayda ilayda

İlayda ilayda tarafından gönderilen son iletiler

IMG_6512.jpg Öncelikle herkese merhabalar.Sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum.Resimde gözüktüğü gibi belgrad konsolosluğunda 28.01.2026 tarihinde duraklamadan sonra 3 kişilık bir aileye vize basılmış.Bildiğiniz üzere duraklama tarihinden sonra mülakata giren kişiler 221g ile ap ye kaldı.Bu nasıl mümkün olabilir bu konu hakkında herhangi bir fikri olan varmı?

İlayda ilayda
      İlayda ilayda

@uonur26 Merhabalar Karadağ’da ikamet ediyorum. Diversity Visa (DV) programına Karadağ’dan başvurdum ve seçildim. Ancak Karadağ’da DV dosyaları işlenmediği için dosyam Belgrad (Sırbistan) ABD Konsolosluğu’na yönlendirilmiş durumda. Daha önce Kentucky Consular Center (KCC) ile herhangi bir iletişim kurmadım veya talepte bulunmadım. Atılan maili aşağıya bırakıyorum.

Greetings,

We are unable to process your request to reassign your case to the U.S. Embassy Consulate General in BELGRADE without more information. To reassign your case, you must establish that you are legally resident in the requested country by providing evidence that could include:

-Copy of a legal permanent resident card, landing paper, or similar document
      -Other document(s) that establish your legal residency

Failure to respond or to establish you qualify for a change of interview location will result in your case remaining at ANKARA, which our records show is your country of nationality.

In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

İlayda ilayda
      İlayda ilayda
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

@ela113 merhaba size mesaj attım bende 2 yıldır karadağ’da yaşıyorum ve green card çıktı iletişime geçebilir miyiz birbirimize bilgi aktarımı yapabiliriz diye düşünmüştüm 🤗🤗

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      İlayda ilayda
      İlayda ilayda