@elf sizin adınıza sevindim
bence şans işi bu bazilarindan daha çok kanıt istiyorlar
saahmed tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
saahmed tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
@Nala çok teşekkürler:) bakalim süreç nasıl işleyecek
-
@elf sizin adınıza sevindim
bence şans işi bu bazilarindan daha çok kanıt istiyorlar -
Kanıt olarak sadece 6 aylık whatsapp yazismalari var birde fotolar var bu fotolar düğün fotoları değil normal günlük cekildigimiz fotolar anne babamla birlikte fotolar var bunlar yeterli değil mi ? Birde düğünü burada yaparsak fotolarla belgelersek vizeni alma olasılığı yükselir mi? Birde şuan hala başvuru yapmadık bazı insanlar diyor kısa süreli evliliklerde redd veriyorlar peki o zaman evlilik ne kadar uzun olmalı ?
-
Merhabalar ben Azerbaycan vatandaşıyım İstanbul da çalışıyorum oturma ve çalışma iznim var Amerikalı eşim ile 6 aydır ilişkimiz var ve 5 gündür evliyiz sorum şu
green card prosedüru benim için de mi aynı olacak yoksa Azerbaycan vatanadasi oldugum için başka belgeler de mi lazım ? Ikinci sorum 6 aylik bir ilisiki kısa olduğu için 1 yıl sonra mülakat da sorun olur mu ? 3 cu sorum esim düğünü Amerika'da yapmak istiyor yani mülakat için düğün fotoları goturemeycem bu da sorun olur mu ? Bu arada eşim 6 ay önce İstanbul'a gelmişti İstanbul da tanıştık 1 ay sonra gitti Amerika'ya oradan yazışmalara devam ettik şimdi yine 1 aydır burda ve evlendik yani WhatsApp yazışmaları da var ve cektirdigimiz fotolar da var bunlar bir artı mi ? Özür dilerim biraz sorularım fazla oldu ama sizlerin bilgilerine güveniyorum şimdiden teşekkürler