@ugursway oncelikle cok cok tesekkur ederim donusunuz icin. sayfayi kullanmayi cok bilemiyorum cok karisik geliyor bana izin verdigi yere direk yazdim acikcasi. yolladiginiz linkten tekrar hikayeyi yazacagim.iyi calismalar dilerim
BANUVESELCUK
@BANUVESELCUK
BANUVESELCUK tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Cevap: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)
ben geldim esim TR de kaldi
Karardan 1 ay evvel gorusmede benim vizem basildi ancak esim dr tesi sonucunu bekledi. sonuc durdurmadan 1 ay sonra geldi biz pasaportu yolladik ve onlarda yellow page ile geri yolladilar. yellow page deki qr i okutup sorulari online cevapladik ve pasaportu tekrar yolladik ama tekrar bize geri yolladilar. yellow page incelemesinin 6 ay surebilecegi yaziyordu. durdurmadamiyiz yoksa yellow page incelemesindemi bilmiyoruz. defalarca ankaraya email yazdik ama hic bir cevap alamadik.ben geldim USA e mecburen hakkimi kaybetmemek icin, ama esim TR de kaldi. cok sikintili bir surec. umarim hepbirlikte en azindan hak verilmis olanlar olarak kolaylikla hallederiz.