@gucarslan Merhaba, öncelikle bu forum sitesi için teşekkür ederim. Ben mülakat tercihimi İstanbul seçeneğini görünce istanbul olarak güncelledim ve formu gönderdikten sonra foruma üye oldum. Öncesinde Ankara'yı seçmem gerektiğini bilmiyordum. Bu yaptığım bir hata sizce otomatik olarak Ankara olarak güncellenir mi?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
alpkasimoglu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@onuru Merhaba, söylediğiniz aşamaları yaptım uygun mudur?
-
Merhaba, öncelikle bu forum sitesi için teşekkür ederim. Ben mülakat tercihimi İstanbul seçeneğini görünce istanbul olarak güncelledim ve formu gönderdikten sonra foruma üye oldum öncesinde Ankara'yı seçmem gerektiğini bilmiyordum. Bu yaptığım bir hata sizce otomatik olarak Ankara olarak güncellenir mi?