• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. fatos2107
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    F
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

fatos2107

@fatos2107

1
    İtibar
    5
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

fatos2107 Takip etme Takip Et

fatos2107 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@gucarslan merhaba tekrar ben siz bana yardımcı olmuştunuz yenileme yaptım 27 Mayıs konsolosluğa teslim oldu 23 Haziran Application Received olarak gözüküyor bu arada eşim göndermişti onunki dün vsf globele gönderdik diye mail geldi ama benimki daha aynı duruyor 🌸

Gündem içinde yayımlandı
      F
      fatos2107

fatos2107 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@gucarslan merhaba tekrar ben siz bana yardımcı olmuştunuz yenileme yaptım 27 Mayıs konsolosluğa teslim oldu 23 Haziran Application Received olarak gözüküyor bu arada eşim göndermişti onunki dün vsf globele gönderdik diye mail geldi ama benimki daha aynı duruyor 🌸

Gündem içinde yayımlandı
      F
      fatos2107

@hartigen çok teşekkür ederim buğün teslim ettim

Gündem içinde yayımlandı
      F
      fatos2107

@hartigen merhaba teşekkür ederim tekrar bir sorum olucak
      dün https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/niv girdiğimde evraklarınızı gönderin diyor ama bana daha mail gelmedi ne yapmam gerekiyor vize onaylandı diye mail geldiğinde size evraklarınızı gönderin diye mail bilgilendiricez dediler

Gündem içinde yayımlandı
      F
      fatos2107

merhaba bende 12 mayıs yenileme d160 formu doldurdum mail onay geldi başvurunuz sırayla alınmıştır diye ,size birşey sormam gerekiyor d160 formunun çıktısını alamadım almam mümkünmü başvuru numalarımı biliyorum ne yapamam gerekiyor teşekkürler

Gündem içinde yayımlandı
      F
      fatos2107