@ATS16 liseyi girmedim üniversiteyi girdim yazacaktım orda yazım hatası olmuş ama gene de hata olmaz mı teşekkürler 
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Hümeyra Aksoy
@Hümeyra Aksoy
Dosya Numarasi: 2026EU3XXX
DS-260 Gonderimi: 03/05/2025
Saglik Muayenesi:
Vize Mulakati:
Vize Onayi:
Pasaport Teslimi:
ABD Ilk Giris:
Hümeyra Aksoy tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Hümeyra Aksoy tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ATS16 liseyi girmedim üniversiteyi girdim yazacaktım orda yazım hatası olmuş ama gene de hata olmaz mı teşekkürler

-
@ATS16 Merhaba 2 tane sorum var ds260 formunda üniversite mezuniyet bilgimi yazdım sadece liseyi yazdım sorun olur mu ? ve yeni mezun olduğum için okurken yaptığım geçici işleri stajları yazmadım sadece mezun olurken yaptığım uzun dönem stajı yazdım bu bir sorun teşkil eder mi cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ederim