• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Dundar21
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 5
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Dundar21

@Dundar21

2
    İtibar
    44
    Profil Görüntülemeleri
    5
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Balıkesir Yaş: 30

Dundar21 Takip etme Takip Et

Dundar21 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ben mi yanlış düşünüyorum rakamlar geçen son birkaç yıla göre yüksek değil mi?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Dundar21
      Dundar21

Arkadaşlar merhaba, normal şartlarda bende mülakat için Bangkok'u seçmiştim. Fakat son durumlarda yurtdışında mülakat tarihi alıp sonra Ankara'ya taşıma yapanların kısa süre içerisinde numarası yüksek bile olsa mülakat tarihi alabildiğini gördük. Bu nedenle Ankara'ya taşımayı bende düşünüyorum. Fakat aklıma şöyle birşey takıldı. Varsayalım pause durumu kalktı ve vizeler basılmaya başlandı. Türkiye'nin dünya kupasına katılmasını da göz önünde bulundurursak sizce bu durum vize basımını geciktirir mi? Yoğunluk oluşturur mu? Kendi adıma numaram 21 k larda bu nedenle tüm olasılıkları göz önünde bulundurmak istiyorum. Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Dundar21
      Dundar21

Dundar21 tarafından gönderilen son iletiler

Arkadaşlar merhaba, normal şartlarda bende mülakat için Bangkok'u seçmiştim. Fakat son durumlarda yurtdışında mülakat tarihi alıp sonra Ankara'ya taşıma yapanların kısa süre içerisinde numarası yüksek bile olsa mülakat tarihi alabildiğini gördük. Bu nedenle Ankara'ya taşımayı bende düşünüyorum. Fakat aklıma şöyle birşey takıldı. Varsayalım pause durumu kalktı ve vizeler basılmaya başlandı. Türkiye'nin dünya kupasına katılmasını da göz önünde bulundurursak sizce bu durum vize basımını geciktirir mi? Yoğunluk oluşturur mu? Kendi adıma numaram 21 k larda bu nedenle tüm olasılıkları göz önünde bulundurmak istiyorum. Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Dundar21
      Dundar21
    • RE: Texas,Dallas

Öncelikle herkese merhaba, ben Türkiye'de hemşire olarak bir devlet hastanesinde görev yapıyorum. Dv26 talihlilerinden biriyim. Bu süreçte hemşire olarak çalışabileceğim yerleri araştırıyorum Texas'ta önerilen yerler arasında. Hemşirelik koşulları ya da eyaletteki genel yaşam koşulları hakkında öneri verebilir misiniz?

Texas içinde yayımlandı
      Dundar21
      Dundar21

Ben mi yanlış düşünüyorum rakamlar geçen son birkaç yıla göre yüksek değil mi?

Dundar21
      Dundar21

Öncelikle herkese merhaba, ilk defa yazıyorum DV2026 talihlisiyim sıralamam maalesef 21k Bangkok konsolosluğuna vize görüşmesi için başvuru başlattım. Bu konuda deneyim paylaşabilecek olan var mı? Sıralama konusunda fikir alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

Dundar21
      Dundar21