Ben mi yanlış düşünüyorum rakamlar geçen son birkaç yıla göre yüksek değil mi?
Dundar21 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba, normal şartlarda bende mülakat için Bangkok'u seçmiştim. Fakat son durumlarda yurtdışında mülakat tarihi alıp sonra Ankara'ya taşıma yapanların kısa süre içerisinde numarası yüksek bile olsa mülakat tarihi alabildiğini gördük. Bu nedenle Ankara'ya taşımayı bende düşünüyorum. Fakat aklıma şöyle birşey takıldı. Varsayalım pause durumu kalktı ve vizeler basılmaya başlandı. Türkiye'nin dünya kupasına katılmasını da göz önünde bulundurursak sizce bu durum vize basımını geciktirir mi? Yoğunluk oluşturur mu? Kendi adıma numaram 21 k larda bu nedenle tüm olasılıkları göz önünde bulundurmak istiyorum. Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Dundar21 tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar merhaba, normal şartlarda bende mülakat için Bangkok'u seçmiştim. Fakat son durumlarda yurtdışında mülakat tarihi alıp sonra Ankara'ya taşıma yapanların kısa süre içerisinde numarası yüksek bile olsa mülakat tarihi alabildiğini gördük. Bu nedenle Ankara'ya taşımayı bende düşünüyorum. Fakat aklıma şöyle birşey takıldı. Varsayalım pause durumu kalktı ve vizeler basılmaya başlandı. Türkiye'nin dünya kupasına katılmasını da göz önünde bulundurursak sizce bu durum vize basımını geciktirir mi? Yoğunluk oluşturur mu? Kendi adıma numaram 21 k larda bu nedenle tüm olasılıkları göz önünde bulundurmak istiyorum. Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-
RE: Texas,DallasTexas içinde yayımlandı
Öncelikle herkese merhaba, ben Türkiye'de hemşire olarak bir devlet hastanesinde görev yapıyorum. Dv26 talihlilerinden biriyim. Bu süreçte hemşire olarak çalışabileceğim yerleri araştırıyorum Texas'ta önerilen yerler arasında. Hemşirelik koşulları ya da eyaletteki genel yaşam koşulları hakkında öneri verebilir misiniz?
-
Ben mi yanlış düşünüyorum rakamlar geçen son birkaç yıla göre yüksek değil mi?
-
Öncelikle herkese merhaba, ilk defa yazıyorum DV2026 talihlisiyim sıralamam maalesef 21k Bangkok konsolosluğuna vize görüşmesi için başvuru başlattım. Bu konuda deneyim paylaşabilecek olan var mı? Sıralama konusunda fikir alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.