• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. merakli
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

merakli

@merakli

1
    İtibar
    283
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

merakli Takip etme Takip Et

merakli tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@Y-Emre 'nin sorusuna ek olarak birsey sormak istiyorum. Ben ve esimde ayni sekilde turkiyede yasiyoruz ve kendisi amerika vatandasi. Avukat ile gorustugumuzde esinin green card petition edebilmesi icin amerikada yasiyor olmasi lazim dedi. Amerikaya tasinma planiniz varsa esinin onden gidip green card petition etmesi lazim ve surec boyunca ulkeye giremezsin dolayisiyla 6 ile 12 ay ayri yasamak zorunda kalabilirsiniz dedi. Boyle bir durum soz konusumu? Yoksa posta ile chicago ofisine basvuruda bulunursak surec sonucunda ikimiz beraber gidebilir miyiz?

Tesekkurler

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      M
      merakli

merakli tarafından gönderilen son iletiler

• RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@Y-Emre 'nin sorusuna ek olarak birsey sormak istiyorum. Ben ve esimde ayni sekilde turkiyede yasiyoruz ve kendisi amerika vatandasi. Avukat ile gorustugumuzde esinin green card petition edebilmesi icin amerikada yasiyor olmasi lazim dedi. Amerikaya tasinma planiniz varsa esinin onden gidip green card petition etmesi lazim ve surec boyunca ulkeye giremezsin dolayisiyla 6 ile 12 ay ayri yasamak zorunda kalabilirsiniz dedi. Boyle bir durum soz konusumu? Yoksa posta ile chicago ofisine basvuruda bulunursak surec sonucunda ikimiz beraber gidebilir miyiz?

Tesekkurler

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      M
      merakli