@Flight101 Teşekkür ederim. Su serptiniz 
SemihB 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
SemihB 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı

Merhaba, öğrenmek istiyorum da bu tabloya göre 2025 talihlileri arasında Ankara konsolosluğundan talihli + ailesi toplam 2040 kişi mi vize sahibi olmuş sadece?
-
@kemal85 Ben de Tiflis düşünenlerden biriyim. Ancak ikametgah probleminden dolayı cesaret edip henüz bir aksiyon almamıştım. Ancak size gelen mail de çok açıklayıcı değilmiş tam da dediğiniz gibi. Kendilerine 2. bir mail attınız mı başka sorularınız için yoksa Ya Allah Ya Kısmet diyerek vize mülakatı maili gelmesini mi bekleyeceksiniz? Eğer ikametgah isterse diğer planınız nedir bu durumda ?Saygılar
-
@Flight101 Teşekkür ederim. Su serptiniz

-
DS260'ta eğitim bilgisi kısmı "yok" işaretlenmiş olması bizi ""lise mezunu dahi değil" diye farzederek , formdan red yeme olasılığımız yüksek midir?
-
@gucarslan Talimatlar doğrultusunda güncellendi.
-
DS260 formunu doldururken eğitim kısmını NO olarak işaretlemişim. Eşiminkini doldurduğum sırada farkettim kendiminkinde öyle yaptığımı. Bir an önce dosyayı açtırıp eğitim kısmını olması gereken şekilde düzenlemeli miyim yoksa böyle işaretlenmiş olması dosyanın aktif olması için engel değil, aktif olup mülakata katıldığım takdirde gerekli mezuniyet belgelerimi götürerek düzeltebilir miyiz ? Bildiğim kadarıyla en az lise ve dengi okuldan mezuniyet şartı vardı? Bu konuyu biraz hassas olarak nitelendirip yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.