@ATS16 İlginiz ve kıymetli cevaplarınız için çok teşekkürler sadece 4 cu sorumdakı bedelli askerlik sorusundaki cevabınızda evet i seçtikten sonra açılan pencerelere ne yazmak uygun olur ? yada boşmu bırakmalıyım öylede kaydedip devam edermi? Dosya taşıma işlemi için bangkok ve hongkok arasında seçim yapıp büyük ihtimal hong kong u süreç başlamadan kcc maili ile taşımaya çalışıcaz bu numara ile ankaraya güvenmek biraz kumar olur diye düşünüyoruz
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
ali gökarslan
@ali gökarslan
ali gökarslan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Tüm forum arkadaşlamıza , yöneticilerimize ve karşılık beklemeden sabırla her sorumuzu cevaplayan kıymetli forum üyelerimize selamlar.Eşim 9 Binli sıralardan GC çeklişini kazandı ve 4 gündür forumda sıfırdan tüm bilgilere ulaştık bunun için öncelikle danışmanlardan bile daha iyi bir forum olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilir ve teşekkürü borç biliriz.Yinede emin olma adına kafamızda netleştiremediğimiz bir kaç soruyu siz kıdemli forum üyelerimize sormak isteriz.
- Asıl talihli ev hanımı eşimin mesleği terzi ama 6 yıldır çalışmıyor çünkü çocuğumuza baktı bunun negatif bir etkisi olurmu ? Ben 11 yıllık kamu calışanıyım ve tek çocuğumuz var çalışmasını gerektirecek bir zorunluluğumuz yoktu maddi olarak
- Asıl talihli olan eşim açık lise mezunu bunun bir geçerlilik sorunu olurmu?
- degree diploma or certificate received ..... bölümüne lise mezunu olduğu için tam ne yazalım ıngılızcemı turkcemı bılemedık hangı ıfade net olur??
- Asıl talihli olmayan ben , askerliğimi hiç gitmeden bedelli olarak yaptım bu vizeyi etkileyen bir durummudur? Askerlik bilgilerini girmeme gerek varsa NONE gibi bir ifademi kullanmalıyım yoksa boşmu bırakmalıyım
- Asıl talihli olan eşim ve benim edevlette enabızda aşı kartı kaydımız yok "NO, I DONT HAVE DOCUMENTATION TO ESTABLISH........OF VISA INTERVIEW AT THE CONSULATE" kalıp metnini girip aşı kartını sağlık ocağı yada hastaneden çıkarıp sağlık kontrolü esnasında sunsak uygun olurmu?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler umarım herşey tüm adaylar için güzel geçer