@ATS16 çok teşekkür ederim Hocam
Emeğinize sağlık
Pelin 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@MKA

sabah sabah ne güzel haberler. Dualarımız kabul oldu. Çok sağ olun böyle bir haber için -
İstatistik açıklandı arkadaşlar
Pelin 0 tarafından gönderilen son iletiler
-
İstatistik açıklandı arkadaşlar
-
@Selimdiskaya52 Pasaportunuza damga basılınca 1 sene içinde tekrar giriş yapabiliyorsunuz o damgayla.
-
@doguyilma SARI'dan girip normal DS-260 dolduruyor gibi ilerlemeniz gerekiyor. Üst sağ köşede dosyanız nerede olduğunu görebilirsiniz.
-
@MKA

sabah sabah ne güzel haberler. Dualarımız kabul oldu. Çok sağ olun böyle bir haber için -
Arkadaşlar merhaba. Şöyle bir sorum var. Asıl talihli eşimin ilk evliliğinden 1 çocuğu var 11 yaşında. Green card doldururken çocuğu hakkında bilgi girdi, ve DS-260 form dorluruldu. Eşimin çocuğu bizimle Amerika'ya gitmek istemiyor, annesinden tek başına bırakmak istemiyor. Mülakat sırasında bu bize sorun teşkil edebilirmi acaba? Mülakat sırasında DS-260 form dolduruldu, neden çocuk mülakata gelmedi, neden götürmuyorsunuz falan diyebilirler mi? Eşim form doldururken çocuğu götürüp götürmeyeceği hk soru vardı, şimdilik yok diye, ama ilerleyen zamanlarda götürebilir diye cevap yazmıştı.
-
Merhabalar. Kafamda takılan 2 soru vardı.
-
Eşim Türk vatandaşı, DV2026 talihlisi. Ben Özbekistan vatandaşıyım. Sonuçlar açıklanmadan önce evlendik. Nikah belgesine göre bana eşimin soyadı verildi. Ama pasaportumda ve kimliğimde hala kızlık soyadım duruyor. Pasaportumun 2029 yılına kadar süresi var olduğu için, pasaport değiştirme zamanı gelince soyadımı nıkah belgeye göre değiştireceğimi planlamıştım. DS260 formu doldurduk, ve doldururken pasaportumda nasıl yazıldıyse öyle, yani kızlık soyadımı girdik. Bu bir sorun olur mu acaba? Neden aile cüzdanında eşinin soyadı verildi, pasaportunda hala kızlık soyadı vs gibi?
-
Doğum belgemde annemin kızlık soyadı değil, evlendikten sonra aldığı soyadı yazılmış. Bu sorun olur mu? DV260 annemin kızlık soyadını girdim, ama doğum belgemde kızlık adı yok artık.
-
-
Merhabalar. Kafamda takılan 2 soru vardı.
-
Eşim Türk vatandaşı, DV2026 talihlisi. Ben Özbekistan vatandaşıyım. Sonuçlar açıklanmadan önce evlendik. Nikah belgesine göre bana eşimi soyadı verildi. Ama pasaportumda ve kimliğimde kızlık soyadım. Da formu doldurduk, ve doldururken pasaportumda göre kızlık soyadımı girdik. Bu bir sorun olur mu?
-
Doğum belgemde annemin kızlık soyadı değil, evlendikten sonra aldığı soyadı yazılmış. Bu sorun olur mu?
-
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Physicus hocam merhaba. Paylaştığınız deneyimimiz için teşekkür ederim. Hocam Büşra Hanım tercüman hakkında bilgi almak istiyorum. Kendisi HG da Türkiye konsolosluğunda mı çalışıyor? Büşra Hanım'ın iletişim numarasını özelden paylaşa bilir misiniz mümkünse

-
Arkadaşlar, ben Özbekistan vatandaşıyım. Eşim T. C vatandaşı DV2026 talihlisi. Dosyamızı Taşkente taşımak mümkün müdür acaba. Taşkent performansı sizce nasıl? Değer mi?