Merhabalar ben dosyamı açıklanan kanundan önce taşıdım. Herhangi bir sorun olacak mı veya Ankaraya geri mi taşınacak tam anlayamadım o kısmı?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
F
fatihtunc tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan imzaladım cevap alabilir miyim

-
Ben 24 bin sırayla başka bir yere taşısam da mülakat alır mıyım çünkü çok yüksek? Veya şöyle sorayım bu sıra numarasıyla hangi ülkede daha rahat sonuca ulaşabiliriz
-
Ben 24 bin sırayla başka bir yere taşısam da mülakat alır mıyım çünkü çok yüksek? Veya şöyle sorayım bu sıra numarasıyla hangi ülkede daha rahat sonuca ulaşabiliriz