@Nebleux katılıyorum benim de kafam karıştı forumda yazılanları okuyunca geçen hafta dosyamı taşıdım arada kaldım teğit etsem mi etmesem mi diye onay mailinden sonra sorun yaşayanlar olmuş galiba
Semih Yardımcı
@Semih Yardımcı
Semih Yardımcı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Semih Yardımcı tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@sbsevinc merhaba hangi devlet hastanesinde yaptırdınız acaba ?
-
Herkese merhaba mülakatım 8 Nisan saat 08:00 olarak planlanmış bir hafta öncesinden gitmeyi düşünüyorum orada olacak veya gidecek olan varsa bu süreçte desteğe ihtiyacım var bilgi ve fikir alışverişi açısından yardımcı olursanız sevinirim
-
@Nebleux katılıyorum benim de kafam karıştı forumda yazılanları okuyunca geçen hafta dosyamı taşıdım arada kaldım teğit etsem mi etmesem mi diye onay mailinden sonra sorun yaşayanlar olmuş galiba
-
Merhaba dosyamı geçen hafta Bangkok’a taşıdım teğit etmek amaçlı nasıl bir mail atabilirim forum da onay maili alıp da dosyası taşınmayanlarla karşılaştım aklıma takıldı
-
Merhabalar Ben askerdeyim vatani görevimi yapıyorum ve dosyamı taşıtmak istiyorum askerliğim Eylül gibi bitiyor ama dosyamı taşımak için kabul alırsam sıramın erken gelmesinden korkuyorum mülakatlar hangi tarihlerde başlıyor bana bir yol gösterebilir misiniz rica etsem nasıl bir yol izlemeliyim
-
Merhabalar ben greencard başvurumu arkadaşım yapmıştı adımı Semih Melik Yardımcı olarak yazmış. Aslında benim adım Melik semih yardımcı ds-260 formunda adımı doğru şekilde yazsam bir problem olur mu?
-
@ATS16 çok teşekkür ederim abi dosya taşıma işlemini ne zamana kadar gerçekleştirmem gerekiyor konsolosluklara şimdiden mail atmaya başlamalı mıyım?
-
Merhaba 2026 talihlisiyim şuanda askerdeyim cumartesi günü çarşı iznine çıkıp ds-260 formunu dolduracağım askerlik seçeneğini yapmadı olarak mı işaretlemeliyim? Yaptım olarak işaretlersem tarih aralıklarını soruyor eylülde terhis olacağım günü belli değil. Case numberım 12binlerde ankaraya güvenmeyip dosya mı taşımalı mıyım askerde imkanlarım kısıtlı olduğu için kısıtlı araştırmalar yapabiliyorum