Merhaba arkadaşlar,
28 Ağustos’taki DoS dosya taşıma güncellemesinden sonra özellikle Viyana Konsolosluğu’na dosya taşıyanlarla ilgili bazı yorumlar paylaşılmıştı.
Özellikle karar öncesinde dosyasını Viyana’ya taşıyan kişilerin mülakatlarının yine Viyana’da yapılacağı yönünde bilgiler var.
Bu konuda resmî bir açıklama göremediğim için tekrar sormak istedim:
Bu bilgi doğrudan bir kaynağa mı dayanıyor, yoksa Viyana Konsolosluğu’nun bireylere gönderdiği mesajlardan mı böyle bir sonuç çıkarıldı?
Konu birçok kişi için önemli olduğu için netleştirmekte fayda var diye düşündüm.
Teşekkürler.
kemal tartar
@kemal tartar
kemal tartar tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan bu bilgiyi nereden aldın acaba, resmi bir kaynak var mı? Ben de araştırdım ama Viyana’ya özel böyle net bir açıklama göremedim. Paylaşırsan çok sevinirim, çünkü bu durum baya kişiyi ilgilendiriyor.
kemal tartar tarafından gönderilen son iletiler
-
Merhaba arkadaşlar,
28 Ağustos’taki DoS dosya taşıma güncellemesinden sonra özellikle Viyana Konsolosluğu’na dosya taşıyanlarla ilgili bazı yorumlar paylaşılmıştı.
Özellikle karar öncesinde dosyasını Viyana’ya taşıyan kişilerin mülakatlarının yine Viyana’da yapılacağı yönünde bilgiler var.
Bu konuda resmî bir açıklama göremediğim için tekrar sormak istedim:
Bu bilgi doğrudan bir kaynağa mı dayanıyor, yoksa Viyana Konsolosluğu’nun bireylere gönderdiği mesajlardan mı böyle bir sonuç çıkarıldı?
Konu birçok kişi için önemli olduğu için netleştirmekte fayda var diye düşündüm.
Teşekkürler. -
@gucarslan bu bilgiyi nereden aldın acaba, resmi bir kaynak var mı? Ben de araştırdım ama Viyana’ya özel böyle net bir açıklama göremedim. Paylaşırsan çok sevinirim, çünkü bu durum baya kişiyi ilgilendiriyor.
-
@gucarslan KCC'ye mail attım, "Adresinize en yakın yerdeki konsolosluk olmalıdır" dediler. Şimdi, unlock ettirip adresimi değiştirmem gerek mi?
-
DV 2026 kazananıyım. Şu anda KCC'ye, işlemlerimi Viyana'ya taşımak istediğimi belirten bir e-posta gönderdim. Ancak bana, en yakın konsolosluk üzerinden işlem yapmam gerektiği yanıtı geldi. Şimdi, KCC'ye Viyana'dan bir adres mi göndermeliyim, yoksa doğrudan Viyana Konsolosluğu'na mı başvurmam gerekiyor? Ayrıca, DS-260 formunu unlock ettirip adres değişikliğini kendimiz mi yapmalıyız, yoksa bu işlemi KCC mi yapıyor? Bu sürecin nasıl işlediğini öğrenmek istiyorum.