@gucarslan DS-260 formunu doldururken mülakat yeri seçimi yapılabildiğini görüp doğrudan seçilebildiğini düşündük ve maalesef Hong Kong’u işaretledik. Daha sonra form dan öğrendik ki önce Ankara’nın seçilmesi, ardından farklı bir konsolosluk için ayrıca taşıma talebi yapılması gerekiyormuş. Formu araştırdım ancak benim durumuma benzer bir tecrübeye rastlayamadım.
Case numaram yüksek ve KCC’den gelen yanıtta mülakat yerimin Ankara olacağı bildirildi. Eşimin Azerbaycan vatandaşı olması, dosyamın Tiflis’e taşınması konusunda olumlu bir etki sağlar mı? Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ahmet Aslan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan merhabalar, ds260 formunda direkt olarak hong kong'u seçip gönderdik. taşıma mail'i atmadık. oturma izni şartı kanunundan sonra kcc'ye mail atıp mülakat yerimizi sorduk. onlar bize ankara olduğunu söyledi. asıl talihli benim ama eşim de çifte vatandaş (azerbaycan-türkiye). eşim üzerinden dosyamı gürcistana taşıyabilir miyim? veya azerbaycan'dan oturma izni alma hakkım var bunu kullanıp taşıma yapabilir miyim? bunun örneği var mı? forumda bulamadım. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
-
Merhabalar herkese
Asıl talihli benim eşim çifte vatandaş Azerbaycan ve Türkiye eşim üzerinden dosyamızı Gürcistan’a taşıyabilir miyiz ?kabul görür mü veya eşim üzerinden Azerbaycan’dan oturum izni alabiliyorum, Azerbaycandan oturum izni alıp dosyamı Gürcistan’a taşıya bilirmiyim.
-
Merhaba ergenlik zamanlarında kolumu jiletle çizmiştim 7 tane falan izi duruyo sağlık muayenesinde bir problem olur mu?
-
Merhabalar benim ablama dv26 çıktı da ama kendisi çifte vatandaş sonradan Türk vatandaşı oldu ondan önce 9 sene kaçak yaşama durumu var ds260 formunda adres kısmına nasıl yazabiliriz mesela o ülkedeki adresini yazsak sorarlar mı bu seneye kadar kaçak kalmışsınız falan diye
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar benim ablama dv26 çıktı da ama kendisi çifte vatandaş sonradan Türk vatandaşı oldu ondan önce 9 sene kaçak yaşama durumu var ds260 formunda adres kısmına nasıl yazabiliriz mesela o ülkedeki adresini yazsak sorarlar mı bu seneye kadar kaçak kalmışsınız falan diye
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı