Herkese merhaba. 08.05.2025 tarihinde ds 260 formunu doldurdum ve mülakat yerini Ankara olarak seçtim. 14XXX CS Ankara'da gelmeyeceği için dosyayı taşıyacağım. Ekim ayı gelmeden (Temmuz ayında) KCC'ye mail atarak Bangkok'a taşıyabilir miyim?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
R
Rosa tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
DS-260 formunu doldururken Ankara'da sıra gelmeyeceğini öngörerek direkt Hong Kong seçmeli miyim? yoksa Ankara olarak işaretleyip sonradan farklı bir yere taşımak mı mantıklı?
-
Merhaba, DV2026 green card talihlisiyim ve 14 bininci sıradayım. Bu sıralamayla Ankara'da sıra gelemeyeceğini okuyorum ama aynı zamanda DS-260 formunu hızlıca doldurmamız gerektiği söyleniyor. Dosya taşıma da maliyetli ve riskli geliyor. Açıkcası ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Her durum için birbirinin aksi yorumlar var.