Arkadaşlar selamlar, herkese iyi günler dilerim. DV-2026 talihlisiyim CN 25xxx, Bulgaristandan bir iş teklifi aldım tesadüfen ve çok sevindim oturum alıp dosyamı sofya'ya taşıyabileceğim için. Ancak iki şüphe takıldı aklıma, birincisi bu iş her ne kadar Bulgaristan'da legal da olsa kumarhanede oyun sunuculuğu işi ve greencard mülakatı'nda etkileyip etkilemeyeceğini merak ettim. İkincisi ise etkileyemeyecekse bile vizemin çıkması 4-6 ay sürecek, orada işe başladığımda 3-5 ay sonra sıra bana gelirse 6 aydır bulgaristanda yaşıyor olmak mı gerek mülakat alabilmek için yoksa halihazırda orada oturum ve çalışma iznimin olmuş olması yeterli midir? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. İş legal olduğu için problem çıkmayacağını söylüyor Chat Gpt ama etik olmadığından da problem olabileceği kanısında. Tecrübe aktarabilirseniz emsal teşkil eden bir durumdan çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, herkese bol şanslar.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
D
davinci tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı