@volkandenizikiz bilgilendirme ve önerileriniz için çok teşekkür ederim
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
E
ebru aleyn tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Dosya taşımak istiyorum case numberım 20 binlerde önerebileceğiniz ülkeler varmı?
-
Mülakat tarihi mail yoluyla mı iletiliyor?
-
@gucarslan Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
-
Merhaba ben ds-260 formunu gönderdim ama baştan çok aceleci davrandım iş yerlerimi yazmadım. Pasaportum öğrenciliği bu yıl biticek diye pasaportumuda işletmedim şimdi konsolosluğa pasaportum geleden yazmalımıyım bilmiyorum. Çevremde green card sahibi olamdığı için danışman firmaya gittim. Çok karışık sürecin dediler ve 20102 sıralamam olduğum için yurt dışına yönlendirmek istediler ne yapmalıyım. Erken gönderdiğim için evrakları görüşmede konsoloslukta düzeltsem olurmu?