Arkadaslar merhaba,ds formu actirdikta dezavantajlari nelerdir soyleyebilirmisiniz?
Nuray Huseynova
@Nuray Huseynova
Green card 2026 Winn
Nuray Huseynova tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Nuray Huseynova tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@ATS16 cokk tesekkur ederim cevapladiginiz icin. Evet beyan etmisdim universite umarim bir sorun olmaz
Tesekkurler -
Selamlar benim bir sorum olucak ,ben formda okul ve universite okudugum icin 2 yazmaliydim ancak okulu yazmadim ve education kismina 1 yazdim,sizce men formunu bunun icin actirmalimiyim bir problem yasanirmi?cevaplarsaniz sevinirim

-
RE: DV2026 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@totuta salam,mende ele dusunurem insallah

-
@gucarslan tesekkur ederim
,bide bir sorum olucak benim case number 37 k Azerbaycan vatandasiyim,dosyami tasimam gerekiyormu,eger tasirsam simdimi tasimaliyim yoksa numaram current oluncami.
-
Ben exsel tablosuna giremiyorum adimi
️ -
Bide ben üniversite ogrencisiyim ama university degree yazdim education kismina bu buyuk yanlismi sayilir?
-
Arkadaslar merhaba,ds formu actirdikta dezavantajlari nelerdir soyleyebilirmisiniz?
-
Merhabalar,ben Azerbaycandan basvuruyorum green card kazandim ve 37 k case numberim.sizce ben honk konga tasimalimiyim dosyami?ve tasirsam ne zaman tasiyim current oldugundami yoxsa simdiden kkc ye yazmalimiyim?
-
RE: DV2026 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba arkadaslar ben Azerbaycandan yaziyorum.benim case numberim 37 k sizce ben dosyami basqa ulkeye tasimalimiyim?ve ya tasisam ne kadar maaliyeti olucaktir.tesekkurler