@aysegul açıklama için çok teşekkür ederim bir günde bütün psikolojimizi alt üst ettiler sağolsunlar bakalım bekleyip görmekten başka çaremiz kalmadı
Bertan Sezkek
@Bertan Sezkek
Bertan Sezkek tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
bilgilendirme için teşekkür ederim yoruyorum ama burada 10 - 12 bin sıralara mülakat verildiği hatta vize basıldığı görülüyor whatsapp gruplarında ise bu sene en son 8200 lere geldiği belirtiliyor hangisi doğru sizce kafam karıştı. Bizim numaramız çok ara yerde o da insanı çıldırtıyor maalesef
Bertan Sezkek tarafından gönderilen son iletiler
-
@aysegul açıklama için çok teşekkür ederim bir günde bütün psikolojimizi alt üst ettiler sağolsunlar bakalım bekleyip görmekten başka çaremiz kalmadı
-
@gucarslan Merhabalar kusura bakmayın whatsapp gruplarını beğenmediğinizi sonradan öğrendim bütün bilgileri artık buradan takip etmeye başlayacağım sizin de dediğiniz gibi bilgi kirliliği olmaması açısından herkese tek tek cevap verdiğiniz uğraştığınız için çok teşekkürler
-
bilgilendirme için teşekkür ederim yoruyorum ama burada 10 - 12 bin sıralara mülakat verildiği hatta vize basıldığı görülüyor whatsapp gruplarında ise bu sene en son 8200 lere geldiği belirtiliyor hangisi doğru sizce kafam karıştı. Bizim numaramız çok ara yerde o da insanı çıldırtıyor maalesef
-

Gece gece maalesef kafayı yedim lütfen kusura bakmayın ama 16.000 - 18.000 lerde olan kişiler ankaradan nasıl mülakat almış olabiliyor vizesi basılan bile var 10.000 lere kadar gelmiş görünüyor ben mi yanlış yorumluyorum cevap verebilir misiniz lütfen
-

kontrol ettiğimde 18.000 case number olan kişiye randevu verilmiş ve vizesi basılmış bu doğru mu sizce teyit edebilir misiniz anlayan var mı ?
-
merhabalar eşim ve bana dv2026 çıktı sıra numaramız 9000 e yakın biz ankaradan ümidi direkt kestik ve hong kong ya da bangkokdan bu süreci devam ettirmek istiyoruz. daha önce buralara gidip vize alanlar adım adım ne yapmamız gerektiğiyle ilgili bize yardımcı olabilir mi lütfen her detayı anlatın