• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. gokhangunduz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    G
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 2
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

gokhangunduz

@gokhangunduz

0
    İtibar
    10
    Profil Görüntülemeleri
    2
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Ankara, Turkey

gokhangunduz Takip etme Takip Et

gokhangunduz tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar,

Vaccinations

Vaccinations

İlgili adresten olmamız gereken aşılara ulaştım. Bu liste güncel ve doğru mudur bilgisi olan var mı?

Son olarak ihtimal vermiyorum ama emin olmak için konsolosluktan konsolosluğa göre bu aşı listenin değişme ihtimali var mı?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      G
      gokhangunduz
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba. Bende 2026 talihlisiyim, CN 149XX olduğu için dosya taşımaya karar verdim. Bugün KCC’ye mail gönderdim ve dosyamın Hong Kong’a taşınmasını talep ettim. Yaklaşık 6 saat sonra aldığım cevap şöyle;

Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

Fiziksel bir adres talebi var, bu geçtiğimiz senelerdede yaşanan bir durum muydu?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      G
      gokhangunduz