- Başvurum ve kazandım. 11.7xx sıralamam var, mayısın 15 inde Almanya aile birleşim vizesi randevum var, 1 senedir bu almanya randevusunu bekliyordum sonunda geldi çifte mutluluk yaşadım ve eşim alman. DS 260 formumu doldurdum ama sadece konsolosluk seçimi kaldı. Tahminimce 2 ay sonra almanya aile birleşim vizem elime ulaşmış olacak ve almanyaya yerleşeceğim. Lütfen bana cevap verin, ds 260 formundaki konsolosluk seçimini almanya olarak işaretlemelimiyim. Yada ne yapmam gerekiyor, tek anlamadığım nokta burası kaldı.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
eren utku kayaarslan
@eren utku kayaarslan
eren utku kayaarslan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
- Başvurum ve kazandım. 11.7xx sıralamam var, mayısın 15 inde Almanya aile birleşim vizesi randevum var, 1 senedir bu almanya randevusunu bekliyordum geldi çifte mutluluk yaşadım ve eşim alman. DS 260 formumu doldurdum ama sadece konsolosluk seçimi kaldı. Tahminimce 2 ay sonra almanya aile birleşim vizem elime ulaşmış olacak ve almanyaya yerleşeceğim. Lütfen bana cevap verin, ds 260 formundaki konsolosluk seçimini almanya olarak işaretlemelimiyim. Yada ne yapmam gerekiyor, tek anlamadığım nokta burası kaldı.