• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Arpacian
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 4
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Arpacian

@Arpacian

28
    İtibar
    36
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    İnternet Sitesi www.instagram.com/berkayarpacian/ Konum İstanbul Yaş: 31

Arpacian Takip etme Takip Et

Arpacian tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Bir geleceğimi buradaki siyasetçi yedi, bir geleceğimi ise oradaki siyasetçi. Hepimize geçmiş olsun, keşke hiç kazanmasaydık.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Arpacian
      Arpacian
    • RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

Yakın numaraya sahip arkadaşlar için bildirmek istedim. Az önce evrak onay mailini almış bulunmaktayım. Umarım herkesin ki de yakın zamanda ulaşmış olur.

Arpacian
      Arpacian

@Lonewolf Öncelikle yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. Bu tür olumlu mülakat deneyimlerini okumak bütün bu sabır isteyen süreçte biraz daha olumlu düşünmemize yardımcı oluyor. Bütün hayatımızın gidişatını değiştirecek bir olay hakkında diğerlerinin en ufak olumlu veya olumsuz deneyimi insanın bütün duygu halini, sürece bakışını değiştirebiliyor. O yüzden deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Arpacian
      Arpacian

@mat almış olmanız lazımdı çünkü ben Ekim gibi aldım. Ben de 21xxx'lerdeyim.

Arpacian
      Arpacian

Arpacian tarafından gönderilen son iletiler

Bir geleceğimi buradaki siyasetçi yedi, bir geleceğimi ise oradaki siyasetçi. Hepimize geçmiş olsun, keşke hiç kazanmasaydık.

Arpacian
      Arpacian

Yakın numaraya sahip arkadaşlar için bildirmek istedim. Az önce evrak onay mailini almış bulunmaktayım. Umarım herkesin ki de yakın zamanda ulaşmış olur.

Arpacian
      Arpacian

@mat almış olmanız lazımdı çünkü ben Ekim gibi aldım. Ben de 21xxx'lerdeyim.

Arpacian
      Arpacian

@Lonewolf Öncelikle yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. Bu tür olumlu mülakat deneyimlerini okumak bütün bu sabır isteyen süreçte biraz daha olumlu düşünmemize yardımcı oluyor. Bütün hayatımızın gidişatını değiştirecek bir olay hakkında diğerlerinin en ufak olumlu veya olumsuz deneyimi insanın bütün duygu halini, sürece bakışını değiştirebiliyor. O yüzden deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Arpacian
      Arpacian

Arkadaşlar merhabalar,

Spesifik bir kaç sorum var, DS-260 formunda sadece lise mezunu olduğumu belirtmiştim. Tek girdiğim eğitim bilgim buydu, çünkü bir şekilde öğrenci olarak bi üniversiteye devam ettiğimi gösteremedim. İleri tarihli bir mezuniyet tarihi girilmiyordu. Ve ben de forumda bir yerde "Mezun olduğunuz en yüksek eğitim kurumunu girmeniz yeterli olur" yazdığını görmüştüm bir kullanıcının, onun üzerine eklemedim. İstanbul Üniversitesinden 2. sınıfta ayrılıp kaydımı sildirdim. Şuanda açıköğretim fakültesinden okumaya devam ediyorum.

1- DS-260 formunu açtırıp, açıköğretim fakültesinde okuduğumu belirtmeli miyim?
      2- Mülakat tarihim belli olduktan yani dosyalarım Ankaraya iletildikten sonra mı bunu yapmalıyım?
      3- Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesinde okuyorum ve öğrenci kartı yollamıyorlar, mülakatta e-devletten alacağım öğrenci belgem yeterli olur mu?

Teşekkür ederim.

Arpacian
      Arpacian
    • RE: Bekar ve tek gidecek varmıdır?

Merhabalar ben de bekar ve tek olarak gidiyorum. Case number'ım 21XXX'lerde Haziran gibi olacak diye umuyorum mülakatım. Yaz sonuna doğru her şey yolunda giderse Dallas'a yerleşmeyi planlıyorum.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Arpacian
      Arpacian