• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. alfonzo
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 11
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 7
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

alfonzo

@alfonzo

5
    İtibar
    50
    Profil Görüntülemeleri
    7
    Takipçiler
    11
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

alfonzo Takip etme Takip Et

alfonzo tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Zeynep_Oz ben de bugün sabah girdim mülakata aynı şekilde belge teslimindeki memur hanım bankayla alakalı hesap hareketi imza sirkülerini vs önce aldı sonra geri verdi bana. Hatta ısrarla bunları almanız gerekmiyor mu diye sorunca gerek olmadığı söyledi. İşin garip kısmı ustravel barkodlu sayfayı görünce onu alayım dedi ve baya hevesliydi 🙂 Aslında o barkodlu sayfayı istemezler diye hevessiz çıkartmıştım ama görünce ısrarla istedi. Gün sonunda aynı şekilde sarı kağıt verildi arkasında dv pause yazılı olarak. Gündemi takip edin bir karar çıkarsa bizle iletişime geçiniz denildi.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      A
      alfonzo

Selam arkadaşlar 2NL maili geldi 4 Mart için mülakat verilmiş bilginize

A
      alfonzo

Uzun bir aradan sonra selam arkadaşlar, foruma en son ds-260 formunu doldururken girmiştim. Baya bir gelişmeler olmuş sanırım dosya taşımalarla alakalı olarak vs. takip edemedim ama 400 sayfayı vaktim olunca bir baştan sona okumayı düşünüyorum 😃 Ankaranın son durumu nedir? Bu sene 94xx gelme ihtimali nedir sizce?

A
      alfonzo

alfonzo tarafından gönderilen son iletiler

@Zeynep_Oz ben de bugün sabah girdim mülakata aynı şekilde belge teslimindeki memur hanım bankayla alakalı hesap hareketi imza sirkülerini vs önce aldı sonra geri verdi bana. Hatta ısrarla bunları almanız gerekmiyor mu diye sorunca gerek olmadığı söyledi. İşin garip kısmı ustravel barkodlu sayfayı görünce onu alayım dedi ve baya hevesliydi 🙂 Aslında o barkodlu sayfayı istemezler diye hevessiz çıkartmıştım ama görünce ısrarla istedi. Gün sonunda aynı şekilde sarı kağıt verildi arkasında dv pause yazılı olarak. Gündemi takip edin bir karar çıkarsa bizle iletişime geçiniz denildi.

A
      alfonzo

Selam arkadaşlar 2NL maili geldi 4 Mart için mülakat verilmiş bilginize

A
      alfonzo

Uzun bir aradan sonra selam arkadaşlar, foruma en son ds-260 formunu doldururken girmiştim. Baya bir gelişmeler olmuş sanırım dosya taşımalarla alakalı olarak vs. takip edemedim ama 400 sayfayı vaktim olunca bir baştan sona okumayı düşünüyorum 😃 Ankaranın son durumu nedir? Bu sene 94xx gelme ihtimali nedir sizce?

A
      alfonzo

Arkadaşlar Ds 260 formunu gönderdikten sonra kcc den herhangi bir mail gönderiliyor mu tarafımıza ? Başvurunuz ulaşmıştır tarzında falan

A
      alfonzo

Herkese selam arkadaşlar ben de bir talihli olarak aranıza yeni katıldım. Dünden beri forum sayesinde birçok şey öğrendim. Öncelikle katkısı olan herkesin eline emeğine sağlık. Soracağım şeyleri farklı arkadaşlar sorup cevaplandıysa şimdiden kusura bakmayın lütfen. Anlamadığım bazı noktalar var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Case Number 9 bin lerde olduğu için dosya taşımayı düşünüyorum. Yeşil pasaportum olmadığı için muhtemelen Hong Kong veya Bangkok tarafında halledeceğim. Sizce tek kişilik masraf tahmini ne kadar olur?

Yaklaşık 10 yılı geçen bir kız arkadaşım var ve evlilik düşünüyoruz. Sizce mülakat öncesi evlenip beraber greencard almak daha mı mantıklı? Evlendiğimizde örnek veriyorum Hong Kong tan alıyorsam mülakatı eşlerin hali hazırda ikisininde orada bulunması gerekiyor mu?

Eğer ki mülakattan önce evlenip eşim ile vize alırsam. Eşiminde illa Amerikaya gelmesi gerekiyor mu? (Bunu şundan dolayı sordum önden ben gidip düzeni kurduktan sonra gelse daha rahat olur diye)

Bir de mülakat öncesi evlenmeyip daha sonrasında ben greencard kazanıp daha sonra amerikaya yerleştikten sonra gelip türkiyede evlensem onu en kolay ve hızlı şekilde ne kadar sürede amerikaya getirtebilirim ?

A
      alfonzo
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

Herkese selam arkadaşlar ben de bir talihli olarak aranıza yeni katıldım. Dünden beri forum sayesinde birçok şey öğrendim. Öncelikle katkısı olan herkesin eline emeğine sağlık. Soracağım şeyleri farklı arkadaşlar sorup cevaplandıysa şimdiden kusura bakmayın lütfen. Anlamadığım bazı noktalar var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Case Number 9 bin lerde olduğu için dosya taşımayı düşünüyorum. Yeşil pasaportum olmadığı için muhtemelen Hong Kong veya Bangkok tarafında halledeceğim. Sizce tek kişilik masraf tahmini ne kadar olur?

• Yaklaşık 10 yılı geçen bir kız arkadaşım var ve evlilik düşünüyoruz. Sizce mülakat öncesi evlenip beraber greencard almak daha mı mantıklı? Evlendiğimizde örnek veriyorum Hong Kong tan alıyorsam mülakatı eşlerin hali hazırda ikisininde orada bulunması gerekiyor mu?

• Eğer ki mülakattan önce evlenip eşim ile vize alırsam. Eşiminde illa Amerikaya gelmesi gerekiyor mu? (Bunu şundan dolayı sordum önden ben gidip düzeni kurduktan sonra gelse daha rahat olur diye)

• Bir de mülakat öncesi evlenmeyip daha sonrasında ben greencard kazanıp daha sonra amerikaya yerleştikten sonra gelip türkiyede evlensem onu en kolay ve hızlı şekilde ne kadar sürede amerikaya getirtebilirim ?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      A
      alfonzo