Devlet okulunda öğretmenim bu yıl 2025 green card çıktı gidip gitmemek arasında kararsızım gitsem ne iş yaparım
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
onur ismet köse
@onur ismet köse
onur ismet köse tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Memurluk mu Amerika mı?Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
onur ismet köse tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Memurluk mu Amerika mı?Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
Devlet okulunda öğretmenim bu yıl 2025 green card çıktı gidip gitmemek arasında kararsızım gitsem ne iş yaparım
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Dosya taşımak ister isek hangi hangi konsoloslukların oturum ve ya vatandaşlık istediği hangilerinin istemediği ayrıca mülakata ne kadar kişi çağırdıkları hakkında bir tablo bulamadım böyle bir excell tablosu varmı? teşekkür ederim
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@gucarslan teşekkür ederim imza ekledim
-
Merhabalar efendim benim CN12000 lerde
- honkong ve bankong a gidebilecek zamanım ve bütçem yeterli değil türkiyeye yakın hangi ülkelere gidebilirim.
- gittiğim ülkede bana sıra gelirmi yani 12.000 lere
- case number ım aktif olana kadar ne kadar zamanım var
Şimdiden çok teşekkür ederim .