@ATS16 evet evet alabildim .ama emilde hata verdi
Gamze Sahan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Ds260 i submit ettikten sonra kendim,annem ve babam için ekranda çıkan confirmmation email e onay göndermesini isteyince hata veriyor. Sizde de bu şekilde mi? Haberleşelim kaynağı mail olup önemli olunca bir yanlışlık mı yaptık diye endişe ettim 🥹
-
@onuru Çok teşekkür ederim açıklamanız icin. Schengen vizemiz yok maalesef. Dosya numaramız 7 binlerin başlarında. Tecrubelerinize dayanarak ne olursa ve en gec ne zaman dosya tasima işlemlerine başlamalıyız? Ankara konsolosluğu ilk vize mulakatlarini ne zaman vermeye basliyor genelde? Sizce dosya tasimamz şart midir
-
Merhabalar herkese . Babama green card cikti fakat ankaranin yavaş gitme ihtimaline karşın eğer dosya taşımak istersek neden bir ülkede 15-20 gün konaklamamiz gerekiyor? Ve dosya tasima sürecinu en az gün ve masrafla hangi ülkelerde halledebiliriz? Çok teşekkürler şimdiden.