• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. hollandiya
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

hollandiya

@hollandiya

0
    İtibar
    8
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

hollandiya Takip etme Takip Et

hollandiya tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, sizlere birkaç konuda fikirlerinizi danışmak istiyorum. Bilgisi ya da fikri olan arkadaşlarım yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Aktif olarak schengen ve ingiltere vizem olmasına rağmen süreçle alakalı case transfer için mail atmadığım ülke kalmadı ve tamamından red cevabı aldım. Ancak forumdaki entryleri okurken çoğu arkadașımızın başka ülkelerde mülakata gireceğini gördüm. Bununla alakalı diğer ülkelerde mülakat alma şansımızla alakalı bir çözüm yöntemi var mıdır?

Case transfer için Ingilterenin Google Forms’una ya da iletişim mailine ulaşamıyorum. Bilgisi olup paylaşabilecek olan varsa çok sevinirim.

Son olarak tahminizce mülakat süreci sonuna kadar Ankara’da maksimum kaç bin case işleme/mülakata alınır? Geçen senelere kıyasla sanki Ankara’nın case bakma performansında artış olduğunu gözlemliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim, herkese iyi haftalar dilerim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      hollandiya
      hollandiya

@onuru Oncelikle yanitladiginiz icin cok tesekkur ederim. Daha once forumda arastirma yaparken paylasmis oldugunuz linke denk geldim fakat forumdan bir arkadasla maillesirken kendisi bana ekteki gibi farkli bir gorsel atti. Ulkelerdeki Amerikan Konsolosluklarinin final cut off sayilarini yillara gore kiyaslayan bir grafik. Ulkelere gore bu grafige nasil ulasabiliriz? Bilgisi olan varsa cok yardimci olacagini dusunuyorum. Grafik Gorseli

hollandiya
      hollandiya

Merhaba herkese, süreçte herkese bol şans diliyorum. Dosya taşıma ile ilgili ülkelerdeki Amerikan Konsolosluklarının Mali Yıllara göre Final Cut-Off Rank Number'larını gösteren çizelge ya da tabloya nasıl ulaşabilirim? Yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim

hollandiya
      hollandiya