https://dvprogram.state.gov/'da şuan fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor.
tr3301 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
MERHABA
SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA CASE NUMBERİ SORGULADIĞIMIZDA O AN OLUŞTURUP MU VERİYOR YOKSA ÖNCEDEN BELLİ Mİ?
SORGULAMA ANINDA NUMARASI VERİYORSA NE KADAR ERKEN BAKARSAK DÜŞÜK NUMARA ALABİLİR MİYİZ?
tr3301 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: (H1B) Çalışma VizesiÇalışma Vizeleri (H içinde yayımlandı
@orhanozbekk değerli bilgiler için teşekkürler
H2A Vizesi için acente gibi benim yerime iş bulabilecek şirketleri neren bulabilirim internetten sonuç alamadım. -
RE: (H1B) Çalışma VizesiÇalışma Vizeleri (H içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba
Bu sitede bulunan iş ilanlarına fiziksel özelliklerimi ve yapabileceğim işleri İngilizce yazıp mail gönderiyorum.
Sizce cv veya fotoğraf eklememe gerek varmı?
Olumlu geri dönüşü nasıl arttırabilirim -
RE: (H) Geçici Çalışma ve Staj Vizeleri (H2-A, H2-B ve H3)Çalışma Vizeleri (H içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhaba
Bu sitede bulunan iş ilanlarına fiziksel özelliklerimi ve yapabileceğim işleri İngilizce yazıp mail gönderiyorum.
Sizce cv veya fotoğraf eklememe gerek varmı?
Olumlu geri dönüşü nasıl arttırabilirim -
RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhaba vizesi yeni onaylanan arkadaşlar 10 günlük bir seyahat için uçak bileti ve ödendikten sonra banka hesabında 28.000-30.000 tl olması yeterli olur mu acaba?
-
RE: DS160 formunu mülakattan önce güncellemek mümkün mü?Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
Merhaba haftaya randevum var ds 160 formundaki fotoğraf 1 yıl öncesine ait ve yeni seyahat ettiğim ülkeler oldu bu değişiklikler için yeni ds 160 doldurmam gerekir mi?
-
RE: DV2023 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhaba İphone’den çektiğim fotoğrafı fotoğraf aşırı sıkıştırılmış 20:1’den küçük bir sıkıştırma oranı kullanın hatası veriyor ne yapmadım nerede hata yapıyorum?
-
https://dvprogram.state.gov/'da şuan fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor.
-
MERHABA
SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA CASE NUMBERİ SORGULADIĞIMIZDA O AN OLUŞTURUP MU VERİYOR YOKSA ÖNCEDEN BELLİ Mİ?
SORGULAMA ANINDA NUMARASI VERİYORSA NE KADAR ERKEN BAKARSAK DÜŞÜK NUMARA ALABİLİR MİYİZ? -
MERHABA
SORGULAMA ANINDA NUMARASI VERİYORSA NE KADAR ERKEN BAKARSAK DÜŞÜK NUMARA ALABİLİR MİYİZ?