• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. kahraman
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    K
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

kahraman

@kahraman

4
    İtibar
    52
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

kahraman Takip etme Takip Et

kahraman tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@crazycells evet ciddi bir hata ancak bi ihtimal çıkarsa şans zaten bize gülmüş demektir deyip elimizden geleni yaparız.. Evet benim başvurumda sıkıntı yok en azından.. İnşallah gönülden isteyen herkeze nasip olur.. Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.. Selamlar..

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      K
      kahraman

Nothing man kusura bakmayın elbette bilemezsiniz.. İnanın 3 yıldır bu konuyla ilgili her bilgiyi kelime kelime okumama araştırmama rağmen böyle bir hatayı nasıl yaptım kendime kızıyorum.. Sizin gibi dostların sayesinde birazda olsa rahatlamak amacıyla bu cevabı olmayan soruyu sordum.. İlgi ve alakanıza çok lteşekkür ederim artık şansımıza sizinde dediğiniz gibi çıkarsa o zaman bu sorunu bi şekilde çözmeye çalışırız.. Selamlar..

K
      kahraman

kahraman tarafından gönderilen son iletiler

@crazycells evet ciddi bir hata ancak bi ihtimal çıkarsa şans zaten bize gülmüş demektir deyip elimizden geleni yaparız.. Evet benim başvurumda sıkıntı yok en azından.. İnşallah gönülden isteyen herkeze nasip olur.. Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.. Selamlar..

K
      kahraman

Nothing man kusura bakmayın elbette bilemezsiniz.. İnanın 3 yıldır bu konuyla ilgili her bilgiyi kelime kelime okumama araştırmama rağmen böyle bir hatayı nasıl yaptım kendime kızıyorum.. Sizin gibi dostların sayesinde birazda olsa rahatlamak amacıyla bu cevabı olmayan soruyu sordum.. İlgi ve alakanıza çok lteşekkür ederim artık şansımıza sizinde dediğiniz gibi çıkarsa o zaman bu sorunu bi şekilde çözmeye çalışırız.. Selamlar..

K
      kahraman

Merhaba bildiğiniz üzere kızım zaten 21 yaşın üstünde
      yazmama gerek yoktu fakat anlık bir dalgınlıkla eşimin başvurusunda eş bilgileri kısmına kendi bilgilerim yerine kızımın kimlik bilgilerini girdim ve onayladım.. Olası bir kazanma durumunda veya çekilişte bu hatadan dolayı elenme durumu olabilirmi.. Fikirlerinizi rica ederim.. Teşekkürler..

K
      kahraman

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak eşimin başvurusunu yaparken eş bilgileri kısmına yanlışlıkla kızımın kimlik bilgilerini girdim.. olası eşime Green card çıkması durumunda veya çekilişte bu hatadan dolayı eşim elenmiş olurmu..Bu konu hakkında düşüncelerinizi paylaşmanızı önemle rica ederim.. Selamlar.. Saygılar..

K
      kahraman