@hotfordom En son ben de 12 marta cektim, umarim alirsiniz hocam. Instagraminiz vs. var mi? Profillerimiz cok benzer, neler soracagini pek kestiremiyorum. Benimki emrecanaksk
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Emre Can Akışık
@Emre Can Akışık
Emre Can Akışık tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
-
RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme DetaylarıZiyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
@hotfordom Randevunuz ne zaman hocam? Ben en erken nisanin sonuna bulabildim.
-
Merhaba, ben de bu yaz gitmek icin Amerika turist vizesine basvurmak istiyorum. Pasaport gecmisi olarak kullanilmamis Almanya schengen, erasmus+ Irlanda ogrenci vizesi(8 gun kaldim) ve hala daha bitmemis olarak da UK turistik(31 gun kaldim, gecen hafta dondum) vizem var. Su an Turkiye'de universite 2. siniftayim. Daha once herhangi bir basvurumdan red yemedim, Sizce alma sansim nedir? Bir de randevu durumlari nedir su anda?