• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Eyüp Keleş
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Eyüp Keleş

@Eyüp Keleş

1
    İtibar
    4
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Eyüp Keleş Takip etme Takip Et

Eyüp Keleş tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Arkadaşlar 2017'deki çekilişte çekilişi kazandım ve 23 Ağustos itibariyle immigrant visayı aldım. Şimdi yurt dışında projede çalışıyorum ve projeyi bitirmek istiyorum. Ancak şöyle bir sıkıntı var. Şimdi immigrant visa 1 şubata kadar geçerli. Amerika'ya girdiğimde green card ücretini yatırmış olacağım ve adres de belli olacak. 4 aya kadar çıkar diyorlar. Green card adresini yazacağım arkadaş direkt bana gönderecek. Sorularım ise;

• Bu süreçte amerikada 10 15 gün dursam kartı almadan amerikadan çıkış yapabilir miyim?
      • Girdikten sonra takip eden 6 ay içinde kartı almamış olsam bile Amerika'ya gidebilir miyim?
      • Green cardı alana kadar geçecek süreçte Amerika'da kalmak zorunda olmadığımı belirten bir döküman var mıdır?

Özellikle @crazycells le ilgili bu konularda çok bilgiliymiş diye duyumlar aldım yardımca olursa çok memnun olacağım.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Eyüp Keleş
      Eyüp Keleş

Eyüp Keleş tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

Arkadaşlar 2017'deki çekilişte çekilişi kazandım ve 23 Ağustos itibariyle immigrant visayı aldım. Şimdi yurt dışında projede çalışıyorum ve projeyi bitirmek istiyorum. Ancak şöyle bir sıkıntı var. Şimdi immigrant visa 1 şubata kadar geçerli. Amerika'ya girdiğimde green card ücretini yatırmış olacağım ve adres de belli olacak. 4 aya kadar çıkar diyorlar. Green card adresini yazacağım arkadaş direkt bana gönderecek. Sorularım ise;

• Bu süreçte amerikada 10 15 gün dursam kartı almadan amerikadan çıkış yapabilir miyim?
      • Girdikten sonra takip eden 6 ay içinde kartı almamış olsam bile Amerika'ya gidebilir miyim?
      • Green cardı alana kadar geçecek süreçte Amerika'da kalmak zorunda olmadığımı belirten bir döküman var mıdır?

Özellikle @crazycells le ilgili bu konularda çok bilgiliymiş diye duyumlar aldım yardımca olursa çok memnun olacağım.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      Eyüp Keleş
      Eyüp Keleş