• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. waldeck
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    W
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

waldeck

@waldeck

1
    İtibar
    3
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

waldeck Takip etme Takip Et

waldeck tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar Merhaba,
      DS260 ile alakalı bir sorum olcak. Eğitim bilgileri kısmına askerliği tecil ettirebilmek için lise sonrasında bir dönem açık öğretim fakültesi ve sonrasında da yine aynı sebepten 1 dönem yüksek lisans kaydı yaptırdığımı belirtmedim. Diğer tüm okulları mezuniyet tarihleri ve ortalamalarla birlikte net bir şekilde yazdım. Açıköğretim ve Yüksek Lisans bilgilerimi e-devletten, okulların kendi sistemlerinden vs. bakmaya çalışıyorum fakat herhangi bir kayıt görünmüyor. Sizce bu durum bir sıkıntı yaşatır mı?
      Özellikle askerlik tecili olarak bu yönetmi zamanında kullanan bir çok arkadaşımızın olabileceğini düşünerek sayın @crazycells ve diğer deneyimli arkadaşların yardımlarını rica ederim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      W
      waldeck

waldeck tarafından gönderilen son iletiler

• RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar Merhaba,
      DS260 ile alakalı bir sorum olcak. Eğitim bilgileri kısmına askerliği tecil ettirebilmek için lise sonrasında bir dönem açık öğretim fakültesi ve sonrasında da yine aynı sebepten 1 dönem yüksek lisans kaydı yaptırdığımı belirtmedim. Diğer tüm okulları mezuniyet tarihleri ve ortalamalarla birlikte net bir şekilde yazdım. Açıköğretim ve Yüksek Lisans bilgilerimi e-devletten, okulların kendi sistemlerinden vs. bakmaya çalışıyorum fakat herhangi bir kayıt görünmüyor. Sizce bu durum bir sıkıntı yaşatır mı?
      Özellikle askerlik tecili olarak bu yönetmi zamanında kullanan bir çok arkadaşımızın olabileceğini düşünerek sayın @crazycells ve diğer deneyimli arkadaşların yardımlarını rica ederim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      W
      waldeck