• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. sezen_thelittlebird
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 30
    • Takipçiler 2
    • Konu 0
    • İleti 3
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

sezen_thelittlebird

@sezen_thelittlebird

0
    İtibar
    75
    Profil Görüntülemeleri
    3
    Takipçiler
    30
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İstanbul

sezen_thelittlebird Takip etme Takip Et

sezen_thelittlebird tarafından gönderilen son iletiler

• RE: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

Merhaba arkadaşlar, USCIS, ABD'deki bir banka hesabından elektronik ödeme kullanarak ücret ödemelerinin gerçekleştirilmesi ile ilgili yeni bir uygulama yürürlüğe koymuştu 28 Ekim 2025 itibariyle geçerli olmak üzere. İşlem yapacak olan kişiler Form G-1650, Authorization for ACH Transactions formunu doldurarak işlemlerini tamamlayabilecekti. Ya da ABD'de bir banka hesabı yoksa Form G-1650 yerine Form G-1450, Authorization for Credit Card Transactions formu gönderebilir ve dosyalama ücretlerini ödemek için ön ödemeli kredi kartları kullanabilirsiniz şeklinde bir bilgi vardı.

ABD'ye ilk girişimi yapmam için 1 aydan kısa zaman kaldı ve maalesef USCIS Immigrant Fee'yi ödememiştim. Sizler ödemeyi acaba nasıl gerçekleştirdiniz. Herhangi bir form doldurdunuz mu? Dikkat edilmesi gereken ilave şeyler var mıdır? Türk banka kartlarıyla ödeyenler olmuş gibi anladım ama emin olmak adına sizlere sormak istedim. Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Ayırdığınız zaman için şimdiden çok teşekkürler...

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      sezen_thelittlebird
      sezen_thelittlebird
    • RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Merhaba herkese! Ankara'da vize mülakatına giren arkadaşlara bir sorum olacaktı. 9 Temmuz'da mülakata girdim ve vizem onaylandı. Belge teslim yeri seçerken yeni sistemde teslimat yerini İstanbul Levent Branch seçmiştim. Belgeniz teslim almaya hazır maili alınca bahsettiğim UPS adresine gittim ancak tadilatta oldukları için kapalı oldukları yazıyordu. UPS'yi aradım herhangi bir gönderimin ellerinde olmadığını söylediler. Daha sonra yine bir mail aldım pasaportumun Ankara'da olduğunu öğrendim ve yine mailde istersem "Premium Location " seçebileceğim bir siteye yönlendiriyor ve sanırım 1010 TL ödeniyor. İnternette şikayet var sitesinde okuduğum üzere buradan yeni kayıt açıp para ödemesi yapıp da pasaportunu hala teslim alamayan olmuş. Kısacası Ankara'da yeni mülakata girenler pasaportlarınızı nereden teslim aldınız acaba..VFS Global Ankara iletişim numarasını bilen var mıdır? Şimdiden teşekkürler yanıtınız için.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      sezen_thelittlebird
      sezen_thelittlebird
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Merhabalar, umarım iyisinizdir. Benim 9 Temmuz’da mülakatım var ve mülakat tarihini 30 Mayıs'ta öğrendiğim için sadece yeni sisteme (ustraveldocs) kayıt yapmam gerekiyordu. Forumdan okuduğum kadarıyla vize başvurusu yaparken randevu tarihi görünüyormuş, ben sadece belge teslimat bilgileri yazan barkodlu bir belge yazdırdım işlemin sonunda ancak sitenin ne ana sayfasında ne de başvururken randevu bilgilerinin gösteren ya da soran bir bölüm yoktu. Şu an ana sayfaya baktığımda randevu teyidi bölümü var en altta ve hiçbir randevu planlanmadı yazıyor. Kısacası belge teslim kaydı var ancak randevu kısmı boş görünüyor ve çok kısıtlı zamanım kaldı. Sizce başvuruyu kapat ve yeni başvuru başlat bölümü var öyle mi yapmalıyım yoksa elimdeki belge yeterli olur mu acaba. Son olarak DV talihlerinin konsolosluğa götürdüğü belge de randevu bilgisi bölümü var mıdır? Bilginiz var mı? Yanıtınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim.

Gündem içinde yayımlandı
      sezen_thelittlebird
      sezen_thelittlebird