Merhaba, evlilik ile AOS sürecimi başlatmak üzereyim. Sayfalarca okudum, anladıklarım doğrumudur diye siz değerli arkadaşlarım ile teyitleşmek istedim,
öncelikle geçerli statüm E2 ve halihazırda sosyal güvenlik numaram var.
I-130,I-485,I-765
Başvurularının hepsini aynı anda yapıp kanıtlarla birlikte tek bir paket halinde gönderiyorum. Harçlar hakkında bu başlığı okuyunca kafam karıştı. Hepsinin harcının tek tek ödememi gerekiyor yoksa I-485 harcı hepsini kapsıyormu? Sağlık muayenesi bu başvuruları yaptıktan sonramı olacak yoksa onuda yaptırıp I-693 üde yukarıdaki başvurularla birlikte göndermemmi gerekiyor? Yanıtınız için şimdiden teşekkür ederim.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
O
okanokan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı