• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. me_usa
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    M
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 1
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

me_usa

@me_usa

1
    İtibar
    7
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

me_usa Takip etme Takip Et

me_usa tarafından gönderilen en iyi iletiler

• I-551 Damgası ile Seyahat

Merhaba,

DV1 kategorisinde göçmen vize sahibiyim. Mayıs ayında ABD'ye ilk girişimi yaptım ve "Admitted stamp" vizeme basıldı. Green Card'ım henüz bana ulaşmadan Türkiye'ye dönmem gerekti ve birkaç hafta içerisinde tekrar Türkiye'den ABD'ye seyahat edeceğim. Elimdeki göçmen vizesinin üzerinde yazan geçerlilik tarihi Ağustos başında idi. Fakat DV üzerinde yer alan "Onay üzerine 1 sene geçerlidir" ibaresi vizemde yer alıyor.

Lufthansa ile Frankfurt aktarmalı seyahat etmeyi planlıyorum. Pasaportumdaki göçmen vizesi ve Mayıs 2019 tarihli "Admitted" damgası ile seyahatim esnasında Türkiye'de veya Almanya'da herhangi bir sorun yaşar mıyım? Tecrübesi olan varsa ve paylaşabilirse çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      M
      me_usa

me_usa tarafından gönderilen son iletiler

• I-551 Damgası ile Seyahat

Merhaba,

DV1 kategorisinde göçmen vize sahibiyim. Mayıs ayında ABD'ye ilk girişimi yaptım ve "Admitted stamp" vizeme basıldı. Green Card'ım henüz bana ulaşmadan Türkiye'ye dönmem gerekti ve birkaç hafta içerisinde tekrar Türkiye'den ABD'ye seyahat edeceğim. Elimdeki göçmen vizesinin üzerinde yazan geçerlilik tarihi Ağustos başında idi. Fakat DV üzerinde yer alan "Onay üzerine 1 sene geçerlidir" ibaresi vizemde yer alıyor.

Lufthansa ile Frankfurt aktarmalı seyahat etmeyi planlıyorum. Pasaportumdaki göçmen vizesi ve Mayıs 2019 tarihli "Admitted" damgası ile seyahatim esnasında Türkiye'de veya Almanya'da herhangi bir sorun yaşar mıyım? Tecrübesi olan varsa ve paylaşabilirse çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      M
      me_usa