• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Halil ibrahim Arıcı 0
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Halil ibrahim Arıcı 0

@Halil ibrahim Arıcı 0

3
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Halil ibrahim Arıcı 0 Takip etme Takip Et

Halil ibrahim Arıcı 0 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

Evet arkadaşlar bu sene benim senem burayada yazıyorum pazar sbahi güzel bir kahvaltıdan sorna da 260 formunu dolduyor olucam hemde 1001 case number ile bunu yapıcam anlayacağınız dünyanın en mutlu insanı olarak kahvaltı yapmam 3 gün kaldı hadi hayırlı geceler umudunuz yüksek olsun seviyorum umudu olan herkesi seviyorum herşey daha kötüye giderken umudunu yitirmeyenleri

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Halil ibrahim Arıcı 0
      Halil ibrahim Arıcı 0
    • RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

iyi günler umarım doğru yere doğru şeyleri yazıyorumdur öncelikle kafamda bir sürü cevaaplanması gereken soru var vakit ayırıp okuyan ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum öncelikle öğrenciyim ve bu sene okulumun son yılı ama derslerimin coğu duruyor uzayacak eminim geçen ay turist vizesi için randevu aldım 2027 yılına henüz hiç bir yer gezmemeiş olarak bunu yaptım ancak önümüzdeki ay 15 gün sudi arabsitana gidicem ocak ayında almayayaya gidicem 5 gün falan nisan ayına italya ya gitmeyi palanlıyorum temmüz gibi bulgaristana gitmeyi planlıyorum yeşil pasaportum var ve banka hesabımdada 4 dolara yakın paramda var böyle bir profile verebilir mi yoksa red mi yerim bu çaba bosa mı gider ayrıca gren kart mevzususda bu sene artık tasıma diye birsseyde kalmıyormus randevu tarihini one cekmeye calısayım mı yani fol yok yumurta yok boyle birsey yapmak gereksiz geldi ayrıca görduğum kadarıyla sadece pasaport ve ds 160 formuna bakıyorlar yani bir hazırlıkta bulunmamam gerek var mı tamamamen kafam cok karısık tek bildigim gitmek istiyor olmak yardımcı olursanız sevinirim

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Halil ibrahim Arıcı 0
      Halil ibrahim Arıcı 0

Halil ibrahim Arıcı 0 tarafından gönderilen son iletiler

@porfir iyi günler kolay gelsin 20 yasındaki bir ogrenciye nasıl b1 vizesi verdiler baktınız mı nasıl bir gecmisi vardı vs oncelikle kendimden bahsetmek istiyorum hali hazırda on lisans okuyorum bu sene son ama muhtemelenm uzayaacak ogrenciligim yesil pasaportum var bu ay 15 gün sudi arabistana gidicem ocakta almanayaay 5 gün ve haziranda mulkat tarihi var o zamana kadar bir bulgaristan birde yunanistana girip cıkmayı düsünüyoorum ayrıca ebru sanatı ile ilgilenniyorum mmülakatta ne dmeeliyim nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum orda bir atolyenin sergissi falan bir sürü sey plamlıyorum ama uzman bir gorsu her xzaman daha iyi olur hesabımdada 5 bi dolar kadar paramda var vs bende 21 yasındayım

Halil ibrahim Arıcı 0
      Halil ibrahim Arıcı 0
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

iyi günler umarım doğru yere doğru şeyleri yazıyorumdur öncelikle kafamda bir sürü cevaaplanması gereken soru var vakit ayırıp okuyan ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum öncelikle öğrenciyim ve bu sene okulumun son yılı ama derslerimin coğu duruyor uzayacak eminim geçen ay turist vizesi için randevu aldım 2027 yılına henüz hiç bir yer gezmemeiş olarak bunu yaptım ancak önümüzdeki ay 15 gün sudi arabsitana gidicem ocak ayında almayayaya gidicem 5 gün falan nisan ayına italya ya gitmeyi palanlıyorum temmüz gibi bulgaristana gitmeyi planlıyorum yeşil pasaportum var ve banka hesabımdada 4 dolara yakın paramda var böyle bir profile verebilir mi yoksa red mi yerim bu çaba bosa mı gider ayrıca gren kart mevzususda bu sene artık tasıma diye birsseyde kalmıyormus randevu tarihini one cekmeye calısayım mı yani fol yok yumurta yok boyle birsey yapmak gereksiz geldi ayrıca görduğum kadarıyla sadece pasaport ve ds 160 formuna bakıyorlar yani bir hazırlıkta bulunmamam gerek var mı tamamamen kafam cok karısık tek bildigim gitmek istiyor olmak yardımcı olursanız sevinirim

Halil ibrahim Arıcı 0
      Halil ibrahim Arıcı 0

Halil ibrahim Arıcı 0
      Halil ibrahim Arıcı 0
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

Evet arkadaşlar bu sene benim senem burayada yazıyorum pazar sbahi güzel bir kahvaltıdan sorna da 260 formunu dolduyor olucam hemde 1001 case number ile bunu yapıcam anlayacağınız dünyanın en mutlu insanı olarak kahvaltı yapmam 3 gün kaldı hadi hayırlı geceler umudunuz yüksek olsun seviyorum umudu olan herkesi seviyorum herşey daha kötüye giderken umudunu yitirmeyenleri

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Halil ibrahim Arıcı 0
      Halil ibrahim Arıcı 0