@crazycells bir şey sormak istiyorum dv2019 excelinde son numaralar pek güncel değil. Dv2020 de sıralamam 31binde sizce kart alma ihtimalim nedir? Geçen yıllara oranla düşünürseniz bilgi verebilir misiniz?
Pelin Köroğlu
@Pelin Köroğlu
Pelin Köroğlu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2019 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar 2019 case number larla oluşturulan mülakat tarihlerini içeren excel dosyasının linkini bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Pelin Köroğlu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Muhtaradana şu siteden kontrol edeyim dedim ancak net bir bilgiye ulaşamadım.
yani ne kadar kalış süresinden sonra istendiğine dair bir bilgi göremedim.
-
Merhabalar,
2015 yılında 11 ay kadar İtalya’da erasmus yaptım ancak D tipi vizem olduğu için oturma izni almamıştım. 2016 yılında da 3 ay Çekya’da kaldım. Ve şu an 2 aydır tekrar İtalya’dayım yine vizem var oturma iznine başvurmadım. Polisten belge almam gerekir mi buralardan? Yoksa oturma iznine başvurmadığım için gerek yok mu? -
@crazycells bir şey sormak istiyorum dv2019 excelinde son numaralar pek güncel değil. Dv2020 de sıralamam 31binde sizce kart alma ihtimalim nedir? Geçen yıllara oranla düşünürseniz bilgi verebilir misiniz?
-
RE: [Arşiv] DV2019 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhabalar 2019 case number larla oluşturulan mülakat tarihlerini içeren excel dosyasının linkini bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Italy