• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. igmgümrük
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 1
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

igmgümrük

@igmgümrük

1
    İtibar
    6
    Profil Görüntülemeleri
    1
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

igmgümrük Takip etme Takip Et

igmgümrük tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Amerika'dan Türkiye'ye Araba Getirmek

@NINJAKEMAL
      Merhaba biraz geç oluyor ama siteyi yeni keşfettik sorduğunuz sorulara cevap vermeye çalışayım daha sonra belki başka arkadaşlarımız için yol gösterici olur ama öncesinde konu başlığınıza bir ayrım koymak istiyorum. Amerikadan Türkiye ye araç getirmenin iki ayrımı vardır birincisi temelli dönüşlerde aracı yerli plakaya çevirmek tabii ki şartlar sağlanıyorsa bir diğer yol da arabanızı geçici olarak yabancı plaka ile getirip emekli iseniz 4 yıl değilseniz 2 yıl kullanıp yurt dışı etmektir. Soruların cevapları ise aşağıda yazıyorum. Selamlar

*kiraladığımız konteyner içine araba harici başka bir şey koyamıyormuşuz.
      **( Konteyner a sığdığı sürece koyabilirsiniz. Biz Amerikadan 40 lık konteyner de 4 araç birden getiriyoruz )

**buradaki bazı eşyalarımı da ayrıyeten arabamla birlikte götürmek istiyorum, işte playstationum, bilgisayarım, elektrikli scooter'ım gibi Bunların hepsi arabamın bagajına sığabilecek düzeyde, bunları arabamın bagajına koyarsam arabamla birlikte Türkiye'ye gönderebilir miyim? Bilgisi olan var mı? ( Normal şartlarda siz arabayı gönderiyorsunuz bağajına eşya doldurup gönderdiğiniz de ayrıca eşyaların da bir gümrük beyannamesi ile işlem yapılması gerekir hatta konteyner da arabanın yanında ev eşyalarınızı motorsikletinizi de gönderebilirsiniz hepsi ayrı ayrı beyanname ile işlem yapılır )

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      igmgümrük
      igmgümrük

igmgümrük tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Amerika'dan Türkiye'ye Araba Getirmek

@NINJAKEMAL
      Merhaba biraz geç oluyor ama siteyi yeni keşfettik sorduğunuz sorulara cevap vermeye çalışayım daha sonra belki başka arkadaşlarımız için yol gösterici olur ama öncesinde konu başlığınıza bir ayrım koymak istiyorum. Amerikadan Türkiye ye araç getirmenin iki ayrımı vardır birincisi temelli dönüşlerde aracı yerli plakaya çevirmek tabii ki şartlar sağlanıyorsa bir diğer yol da arabanızı geçici olarak yabancı plaka ile getirip emekli iseniz 4 yıl değilseniz 2 yıl kullanıp yurt dışı etmektir. Soruların cevapları ise aşağıda yazıyorum. Selamlar

*kiraladığımız konteyner içine araba harici başka bir şey koyamıyormuşuz.
      **( Konteyner a sığdığı sürece koyabilirsiniz. Biz Amerikadan 40 lık konteyner de 4 araç birden getiriyoruz )

**buradaki bazı eşyalarımı da ayrıyeten arabamla birlikte götürmek istiyorum, işte playstationum, bilgisayarım, elektrikli scooter'ım gibi Bunların hepsi arabamın bagajına sığabilecek düzeyde, bunları arabamın bagajına koyarsam arabamla birlikte Türkiye'ye gönderebilir miyim? Bilgisi olan var mı? ( Normal şartlarda siz arabayı gönderiyorsunuz bağajına eşya doldurup gönderdiğiniz de ayrıca eşyaların da bir gümrük beyannamesi ile işlem yapılması gerekir hatta konteyner da arabanın yanında ev eşyalarınızı motorsikletinizi de gönderebilirsiniz hepsi ayrı ayrı beyanname ile işlem yapılır )

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      igmgümrük
      igmgümrük